Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Milletvekili Kırcı´nın verdiği sözü Başkan Uğur yerine getirdi

Milletvekili Kırcı´nın verdiği sözü Başkan Uğur yerine getirdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği Manyas´ta engelli ve yaşlı vatandaşlara bulunduğu ziyaretde Maltepe Mahallesinde ikamet eden yürüme engelli Önder Ongun´un evini de ziyaret etmiş ve Ongun´a bir akülü tekerlekli

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği Manyas´ta engelli ve yaşlı vatandaşlara bulunduğu ziyaretde Maltepe Mahallesinde ikamet eden yürüme engelli Önder Ongun´un evini de ziyaret etmiş ve Ongun´a bir akülü tekerlekli sandalye sözü vermişti.
Bu konuyu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur´a ileten Kırcı´nın sözü yerine getirildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da milletvekilinden gelen bu isteği yerine getirerek temin ettiği akülü tekerlekli sandalyeyi Manyas´a gönderdi.
Geçtiğimiz Cuma günü Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serdar Erçel ve Maltepe Mahallesi Muhtarı Yasin Yıldırım, engelli Önder Ongun´u evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler.
Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğu yüzüne yansıyan Önder Ongun, Milletvekili Sema Kırcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a teşekkür etti.
Ongun, akülü tekerlekli sandalyesi ile kendi başına kimsenin yardımı olmadan evinin bahçesi ve evin çevresinde dolaşabileceğini söyleyerek, kendisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un kendisi için çok önemli olan armağanını getiren ve ziyaret eden Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer ile AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serdar Erçel ve Muhtar Yasin Yıldırım´a teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli