Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Milletvekili Bostan´dan Balıkesir´e Gençlik Merkezi müjdesi

Milletvekili Bostan´dan Balıkesir´e Gençlik Merkezi müjdesi

Balıkesir´de yapılacak Gençlik Merkezi 400 gün içinde tamamlanacak.

Balıkesir´de yapılacak Gençlik Merkezi 400 gün içinde tamamlanacak.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, il merkezinde 5 bin 250 metrekare alan üzerine yapılacak Gençlik Merkezi projesinde ihale sürecinin tamamlandığını ve yaklaşık 9 milyon liraya mal olacak projenin 400 gün içinde tamamlanacağını söyledi.
Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi sokaklardan, kahve köşelerinden, oyun salonlarından kurtaracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Milletvekili Bostan, ?Daha önce Kepsut, Dursunbey ve Altıeylül ilçelerimizin kırsal mahallerinde 15 adet çim saha tamamladık. Savaştepe, Sındırgı, Bigadiç, Marmara ve İvrindi İlçelerimizde de toplam 1.500 000 TL ödenek ile 15 adet Sentetik Çim yüzeyli halı saha ve semt sahasının yapılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalamıştık ve 10 çim sahanın işleri devam ediyor? dedi.
Bigadiç ve Dursunbey ilçelerindeki Gençlik Merkezi inşaatlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Bostan, ihalesi yapılan Balıkesir Merkez Gençlik Merkezi projesine ilişkin de bilgiler verdi: ?5 bin 250 metrekare alana yapacağımız Gençlik Merkezinde voleybol ve Badminton Spor Sahaları, yeşil alanlar, bireysel spor salonları, 600 kişilik çok amaçlı salon, el sanatları ve müzik-folklör salonları, kafeterya, yeşillendirilmiş iç avlu, zeka oyunları dersliği, bilgisayar dersliği ve kütüphane yer almaktadır.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli