Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Bostan Anayasa paketini anlatıp ?Evet? oyu istedi

Milletvekili Bostan Anayasa paketini anlatıp ?Evet? oyu istedi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, referandum çalışmaları için geçtiğimiz Salı günü sahaya indi.

Referandum kampanyasına geçtiğimiz Salı günü Manyas İlçesi ile start veren AK Parti Milletvekili Bostan, dün ilçemizi ziyaret etti.
Milletvekili Bostan´ın Erdek ziyareti Narlı Mahallesi ardından Paşaliman Adası ile devam etti.
Bostan´ın, Narlı´da başlayan ve Paşalimanı Adası´ndaki Tuzla, Poyrazlı, Balıklı, Harmanlı ve Paşalimanı mahalleri ile devam eden Anayasa değişikliği aydınlatma çalışmaları samimi ve sıcak görüntülere sahne oldu.
Kasım Bostan ve beraberindeki partilileri çok sıcak karşılayan ada halkı, misafirlerini adeta yerel yiyeceklerden oluşan ikram yağmuruna boğdu.
Kasım Bostan, ziyaret ettiği mahallelerde yaptığı konuşmalarında; Türkiye, düşmanları ve taşeronlarıyla baş edebilmek için güçlü bir yönetim modeline ve istikrara ihtiyacı olduğunu anlattı.
Bostan, "Anayasa değişikliğiyle oluşacak yeni sistem ile yüz yıl önce konulan ama hep aksatılan muasır medeniyet seviyesine ulaşma emelimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Bostan, bu sistem değişikliğine ilk itiraz eden batı ile yüzyıllık hesaplaşmanın tamamlanacağını ve bunun Türkiye´nin kazanmasıyla sonuçlanacağını sözlerine ekledi.
Vatandaşlardan gelen sorulara da cevap veren Bostan, muhalefetin ?hayır´ gerekçelerini asılsız ithamlar olarak değerlendirdi.
"Diktatörlük mü geliyor?" sorusuna ise Bostan, "Anayasa değişikliğiyle tek adam iktidarı getirilmediğini, yönetimin teke indirildiğini, ayrıca şu an hesap sorulamayan ve yargılanamayan bir Cumhurbaşkanının yerine yargılanabilir ve hesap veren bir Cumhurbaşkanı gelecek" şeklinde cevap verdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan´ın Paşaliman Adası programına; AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyeleri ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Yaşar Ceyhun Mırız katıldı.

Haber Merkezi

/resimler/2017-3/23/1523132739584.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false