Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Aydemir, Susurluk Şeker Fabrikası´nı ziyaret etti

Milletvekili Aydemir, Susurluk Şeker Fabrikası´nı ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir, Susurluk ilçesinde bulunan şeker fabrikasına üretim süreçlerine ilişkin aşamaları yerinde incelemek, fabrika çalışanlarıyla, işçilere destek vermek amaçlı bir keşif ve motivasyon ziyaretinde bulund

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir, Susurluk ilçesinde bulunan şeker fabrikasına üretim süreçlerine ilişkin aşamaları yerinde incelemek, fabrika çalışanlarıyla, işçilere destek vermek amaçlı bir keşif ve motivasyon ziyaretinde bulundu.
Aydemir, ziyarete Şeker İş Sendikası Başkanı İsmail Karadayı´yı makamında ziyaret ederek sendika çalışmaları hakkında bilgiler alarak başladı.
Aydemir, tarihi Susurluk Şeker Fabrikası ziyaretinde Ziyaret Defteri´ne; ?Susurluk Şeker Fabrikası´nın açılısını yapan Başbakan Merhum Adnan Menderes´inde temennilerinin olduğu deftere kendi temennilerini yazma fırsatı olmasının bir onur olduğunu, fabrikanın Balıkesir yöresinin can damarlarından, ticari, tarımsal ve sosyal kültürel dinamiklerden lokomotiflerden olduğunu belirterek, fabrikanın Balıkesir´e ve çevre illere katkı sağlaması en büyük temennimiz ve çalışma alanımız olacaktır. Fabrikanın bölgeye kazandırılması yapım açılış safhalarında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ebediyete göçenlerin ruhları şad olsun.? ifadelerine yer verdi.
Susurluk Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Kalenderoğlu´dan fabrika hakkında bilgiler alırken fabrika çalışanları ile de öğle yemeğinde bir araya gelerek işçilerle sohbet ederek işçilerin sorun ve taleplerini dinledi.
Fabrika ziyaretinde bütün üretim aşamalarını gezerek mühendis ve işçilerden bilgiler alan Aydemir, Susurluk Şeker Fabrikası´nın sadece Balıkesir´in değil komşu iller Bursa, Manisa, Çanakkale çiftçisi esnafı içinde bir lokomotif can damarı olgunu, fabrikanın eksiklerinin tamamlanması, desteklenmesi daha aktif üretim yapabilmesi için AK Parti Balıkesir Milletvekilleri olarak her daim destekçisi ve takipçisi olacaklarını dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false