Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Akın, Balık Ekmek Şenliğine katıldı

Milletvekili Akın, Balık Ekmek Şenliğine katıldı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma´da balık av sezonunun açılması dolayısıyla düzenlenen "Balık Ekmek Şenliği"ne katıldı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma´da balık av sezonunun açılması dolayısıyla düzenlenen "Balık Ekmek Şenliği"ne katıldı
CHP Milletvekili Akın, etkilikte yaptığı konuşmada ?Balıkçı kardeşlerimin sorunsuz, sıkıntısız bir av sezonu geçirmelerini diliyorum.? dedi.
Akın, Bandırma´da balık av sezonunun açılması dolayısıyla düzenlenen "Balık Ekmek Şenliği"ne katılarak, balıkçılarla, ?Vira Bismillah? dedi.
Bandırma Balık Hali önüne kurulan mangallarda, vatandaşlara hamsi ile sardalye sunulurken, şenliğe katılan CHP´li Akın hemşerilerine balık ekmek ikram etti.
Akın, ?Balıkçı kardeşlerimizin ağları balıkla dolsun. Sorunsuz, sıkıntısız bir av sezonu geçirmelerini diliyorum. Balıkçı kardeşlerime ?rastgele´ diyor, bol şans diliyorum.? diye konuştu.
Akın, 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliği için Altınoluk´ta
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Sosyal Demokrasi Vakfı ve Edremit Belediyesince, Altınoluk´ta ortaklaşa düzenlenen ?1 Eylül Dünya Barış Günü? etkinliklerine de katıldı.
Cumhuriyet Meydanı´nda başlayıp amfi tiyatroda devam eden etkinliklere katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akın, Türkiye´nin huzur ve barışa çok ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğinin altını çizdi.
Akın, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Yurdumuzda ve dünyanın her köşesinde barışı korumaya özen göstermeliyiz. Çünkü hepimiz biliyoruz ki evlatlarımıza bırakacağımız en önemli mirasımız ?barış´ olacaktır. Bu doğrultuda Yüce Önder Atatürk´ün ?Yurtta Sulh, Cihanda Sulh´ sözü ?barış´ konusunda sonsuza dek yol göstericimiz olacaktır.?



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli