Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Migros Kavşağı´nda yine trafik kazası!

Migros Kavşağı´nda yine trafik kazası!

Erdek Migros Kavşağı´nda bir trafik kazası daha yaşandı.

Erdek Migros Kavşağı´nda bir trafik kazası daha yaşandı. Özel otomobil ile motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil ve motosiklette maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre kaza dün saat 12.00 sularında Erdek girişi Migros Kavşağında meydana geldi. Bandırma istikametinden gelen Gülmüş Harfiyat'a ait Yiğit Taşkın 10 E 6704 plakalı otomobil ile Erdek istikametinden gelen Şener Topaloğlu idaresindeki 10 ADK 012 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen Şener Topaloğlu kazada yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğıu öğrenildi.
Bu kavşakta buna benzer kazaların sık sık yaşandığından yakınan vatandaşlar, bu kavşağın adı Ölüm Kavşağı´na çıkmadan, trafik lambaları (sinyalizasyon ışıkları) konulması gerektiğini bir kez daha dile getirip tepkilerini ortaya koydular.
Haber: Tuncay Ertan


 



mehmet ali
15.08.2023 07:38:44
Her yıl onlarca kaza olan bu ölüm kavşağını erdek'i yöneten idareciler neden görmez! buraya neden ışık konmaz, daha kaç kaza olması bekleniyor. yıl olmuş 2023 erdek'te tek trafik lambası yok neden? neden?

Anahtar Kelimeler: Migros Kavşağı´ trafik kazası!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı