Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHPnin Balıkesir adayı Oktan çok anlamlı açıklama Sizlerin başını asla öne eğdirmedik

MHPnin Balıkesir adayı Oktan çok anlamlı açıklama Sizlerin başını asla öne eğdirmedik

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHPden Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, MHP Altıeylül Belediye Başkan adayı Faruk Demiraslan ile birlikte 1. ve 2. Gündoğan Mahallelerini dolaştı.

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP`den Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, MHP Altıeylül Belediye Başkan adayı Faruk Demiraslan ile birlikte 1. ve 2. Gündoğan Mahallelerini dolaştı.
Ziyaret ettiği yerlerde konuşan Başkan Ok "Beni sizler şehri emin yaptınız, ben sizlerin içinden çıktım. Sizlere söz verdiğim gibi göreve geldikten sonra `Asfalt parasını` kaldırdık. Türkiye`nin en büyük `Hayvan Pazarı`nı Balıkesir`e kazandırdık. Bize çamur atanlar, çocuklarının yaptıkları yolsuzluğun içinde debeleniyorlar. Allah`a şükür bizlere güvendiniz biz de sizin başınızı eğdirmedik" dedi.
Bölgedeki mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Ok, 5 yılda yaptıkları çalışmaları anlatırken, AKP iktidarının büyük baskı ve engellemeleriyle karşı karşıya kaldıklarını paylaştı.
Ok: "Beni sizler şehri emin seçtiniz"
Başkan Ok "Bizlere güvendiniz 2009`da Balıkesir Belediyesi`ni teslim ettiniz şehri emin yaptınız. Bizler de sizlerin hayır dualarıyla 5 yıllık zaman zarfı içerisinde iflas etmiş borç batağında bir belediye devralmamıza, yüzlerce soruşturma geçirmemize rağmen, Balıkesir Belediyesi, Fırıntaş Şirketi ve Balıkesirspor`a 14.5 ay önce yüzlerce polis ile operasyon yedik. Başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ile birlikte Emniyet`te yerin altında 4 gün kaldılar. Sabahın 08.00`inde Adliye`ye sevk edildiler ertesi gün sabah 08.00`de hala ifadeler alınıyordu. Peki ne oldu? 14,5 ayda daha ortada iddianame yok, mahkemeye çıkmadık. Çünkü bizim ayakkabı kutularımızda milyon dolarlar yoktu. Bu millete hizmet için bizim ayakkabı kutularımızda sadece giydiğimiz ayakkabılarımız var. Çocuklarımızın yatak odalarında 7 tane para kasasını bırakın cüzdanlarında 3, 5 kuruş para ya var ya yoktur. Bizim çocuklarımızın yatak odalarında para sayma makineleri yoktu. Çamur at izi kalsın mantığıyla bize yapılan bu saldırı Balıkesir halkı bizi bildiği için onlara misliyle geri döndü. Bugün 4 bakanın çocuğu hapiste. O milyon dolarların hesabını veremiyorlar" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false