Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MHPli Buluttan İstiklal Marşının kabulü mesajı

MHPli Buluttan İstiklal Marşının kabulü mesajı

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ile M. Akif Ersoyu anma gününde kutlama mesajı yayımladı.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, 12 Mart İstiklal Marşı`nın kabulü ile M. Akif Ersoy`u anma günü`nde kutlama mesajı yayımladı.
MHP Milletvekili Bulut, "Türk milletinin bağımsızlığa düşkünlüğünün, özgürlüğe bağlılığının manzumesi olan İstiklal Marşımızın, kabul edilişinin 92`nci yıldönümünü hürmet ve hayranlıkla yad ediyoruz" dedi.
İstiklal Marşımızın, "Büyük bir aşkla, inanmışlıkla kaleme alınan mısralar, bizim için müşterek bir cevher, Türk milletine mensup olmaktan gurur duyanların ortak hazinesi" olduğunu dile getiren Bulut mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: "Bu geçen zamana karşın, İstiklal marşının yazıldığı günlerde milletimizin dirliğine yönelik tehditlerin bu gün de var olduğu ve hep te olacağı bir gerçektir. Hazinemize, Milli varlığımıza sahip çıkalım. Korkakların kol gezdiği günümüzde, vatanımıza, milletimize, topraklarımıza sahip çıkalım. Bu destanın mimarları olan aziz şehitlerimize, kahramanlarımıza ve milli şairimize, en derin saygı, minnet ve şükran hislerimle Cenab-ı Allah`tan rahmet diler, selamlarımı sunarım."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli