Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHPli Buluta TİME Dergisinden anlamlı ödül

MHPli Buluta TİME Dergisinden anlamlı ödül

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, 5. kez yılın milletvekili seçildi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, 5. kez yılın milletvekili seçildi.
MHP Milletvekili A. Duran Bulut; TIME Dergisi tarafından düzenlenen yılın en`leri ödül töreninde "Yılın başarılı milletvekili" ödülüne layık görüldü.
Siyaset, Bürokrasi, Sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Ülkemiz `de gündem oluşturan TIME Dergisinin 9. Yılında da hizmet edenler ödüllendirildi.
TIME Dergisinin okurları, göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın devlet adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını ve valilerini belirledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde, 1 yıl içerisinde 200 soru önergesi, 46 adet Meclis Araştırma Önergesi veren ve TBMM Kürsüsünden yapmış olduğu konuşmalar ile Balıkesir ve Ülkenin sorunlarını gündeme getirme konularında; MHP Balıkesir Milletvekili Bulut, TIME Dergisi tarafından yılın başarılı milletvekili ödülüne layık görüldü.
Milletvekili A. Duran Bulut, daha önce de yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 4 yıl üst üste bu ödüle layık görülmüştü. 
Ödül töreninde, MHP Grup Başkan V. İzmir Milletvekili Oktay Vural ile MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay`da, yılın başarılı milletvekili ödüllerine layık görüldü.
Bilindiği gibi, Erkan Akçay, milletvekili olmadan önce Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı görevini başarıyla yürüten bürokratlarımızdan birisiydi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı