Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHPli belediyeden yaşlılara Mobil Tahsilat kolaylığı

MHPli belediyeden yaşlılara Mobil Tahsilat kolaylığı

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, belediyeden yaşlılarımıza Mobil Tahsilat hizmetini sundu.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, belediyeden yaşlılarımıza "Mobil Tahsilat" hizmetini sundu.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok Balıkesir Belediyesi`nin, borç ödeme noktalarına gelemeyen ya da gelmekte zorlanan 65 yaş üzeri veya engelli vatandaşlar için "Mobil Tahsilat" adıyla yeni bir uygulama başlattığını açıkladı.
"Mobil Tahsilat" uygulamanın başlaması dolayısıyla Belediye Başkanı İsmail Ok, uygulamayı yerinde görmek amacıyla Çay Mahallesinde yaşayan 100 yaşındaki Hadile Kuzu`nun evinde yapılan su tüketim bedeli ödeme işlemine bizzat katıldı. 
Ok, uygulamanın borç ödeme noktalarına gelemeyen ya da gelmekte zorlanan 65 yaş üzeri veya engelli vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladığını belirterek, amaçlarının, halkın işini kolaylaştırmak ve halka hizmet olduğunu kaydetti. 
Ok, "Balıkesir Belediyesi olarak halkımızın, özellikle de yardıma ihtiyaç duyan yaşlı veya engelli vatandaşlarımızın bu hizmetlerden daha rahat yararlanabilmesi için çok sayıda uygulama yapıyoruz. Uygulamamız, vatandaşlarımızın belediyemize olan su tüketim bedeli, emlak vergisi, reklam-ilan vergisi, işgaliye bedelleri, harçlar gibi tüm borç çeşitlerini kapsıyor. Şehrimizde, ne yazık ki yürüyemeyen, sokağa çıkamayan çok sayıda vatandaşımız var. Umuyorum uygulamadan bu vatandaşlarımız ziyadesiyle memnun kalacaktır" açıklamasında bulundu.
Balıkesir`in en yaşlı teyzesi Hadile Kuzu`da, uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade edip, "Ayağımıza kadar geldiniz, Allah senden razı olsun" dedi.
Mobil Tahsilat hizmetinden yaşlı veya engelli vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için 444 40 10 numaralı Belediye Çağrı Merkezi`ne başvurmaları gerekiyor. Talebi alan görevli tahsildarlar, gün içerisinde belirtilen adrese giderek el terminali sistemi ile evde borç ödeme hizmetini gerçekleştiriyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli