Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

MHPli bayanlar Ankaradaydı

MHPli bayanlar Ankaradaydı

12 Haziran seçimleri öncesi MHP Kadın Kolları Genel Başkanlığınca seminer düzenlendi. MHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan, Başkan Yardımcıları Kadriye Oktay ve Aynur Sönmezin de katıldığı MHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı...

12 Haziran seçimleri öncesi MHP Kadın Kolları Genel Başkanlığınca seminer düzenlendi. MHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan, Başkan Yardımcıları Kadriye Oktay ve Aynur Sönmez`in de katıldığı MHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından verilen seminer Ankara`da yapıldı.
Seminer hakkında kısa bir açıklama yapan MHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan; ``Hak`ka yürüyüşünün 14.Yıldönümünde Başbuğumuz Alpaslan Türkeş`i mezarı başında Fatihalarla yad etme fırsatı da bulduğumuz Ankara ziyaretimizde, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Kadın Kolları Genel Başkanımız Şennur Şenel ile bazı Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimizle yüz yüze görüşme fırsatı da bulduk.`` dedi. MHP Kadın Kolları Genel Başkanlığınca yapılan ve Türkiye çapında Tüm MHP İl Kadın Kolları Başkanlığının katılımı ile gerçekleşen ve istişareler yapma imkanı bulduğumuz seminer çok faydalı geçti. İnancımız odur ki; Emekler, gayretler ve dualar karşılıksız kalmayacak, Türk milleti sessizliğin esiri olmayı reddederek mutlaka ses verecektir. Milliyetçi Hareket`in inançlı ve kararlı kadrolarıyla Cenab-ı Allah`ın yardımıyla inşallah tek başına iktidara gelecektir." Şeklinde konuşan Başkan Calan; "Türk Milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir. Çok ağır bir ihanet kuşatması altına alınan ve karanlık bir uçuruma doğru sürüklenen Türkiye tarihi bir yol ayrımına gelmiştir. Adalete güven azalmış, kurumlarımız bir birbirleriyle kavga eder hale gelmiş, bölücüler azmıştır. Sanayicimizin, işçimizin, memurumuzun, çiftçimizin, emeklimizin ve esnafımızın hali ise içler acısıdır. Ayrıca, Milletimizin bizlere gösterdiği teveccüh ile partimize yapılan yoğun katılımlar gibi bir çok emareler gösteriyor ki 12 Haziran Genel Seçimlerinde Türkiye Tek Yürek, Tek Ses ve Tek Nefes olacak ve Milliyetçi Hareket`i destekleyecektir." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli