Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHPli başkandan şehit ailesine ziyaret

MHPli başkandan şehit ailesine ziyaret

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, Şehitler Haftasında şehit ailesini ziyaret etti. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 17 Ağustos 1999 depreminde Adapazarı Askerlik Şubesinde enkaz altında kalarak şehit olan Ercan Karaaslanın ailesi

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, Şehitler Haftasında şehit ailesini ziyaret etti.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 17 Ağustos 1999 depreminde Adapazarı Askerlik Şubesi`nde enkaz altında kalarak şehit olan Ercan Karaaslan`ın ailesini ziyaret etti. 
17 Ağustos 1999 Sakarya depremi sırasında Adapazarı Askerlik Şubesi`nde onbaşı olarak askerlik yapmakta iken, enkaz altında kalarak şehit olan Ercan Karaaslan`ın anne ve babasını ziyaret eden Başkan Ok`u anne Fatma ve Baba Mustafa Karaaslan karşıladı. 
Belediye Başkanı Ok`u evlerinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Karaaslan Ailesi, Ok`un şehit aileleri ve yakınlarına duyduğu ilgi ve yakınlığı her zaman takdir ettiklerini ve bu konudaki girişimlerini de basından izlediklerini belirtti. Yüreklerindeki evlat acısının yerini, şehit anne-babası olma gururunun aldığını söyleyen Karaslan çifti, Başkan Ok`a, yaptığı ziyaret ve kendilerine gösterdiği ilgi için müteşekkir olduklarını belirtti. 
Belediye Başkanı İsmail Ok`ta, şehit ailelerinin gönüllerinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, "Sizler, bizim gözbebeğimiz, baş tacımızsınız. İsteklerinizi emir telakki ederiz. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır, onlara olan şükran borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Gönül kapımız her zaman açıktır" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false