Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

MHPli Başkandan muhtarlara ofis desteği

MHPli Başkandan muhtarlara ofis desteği

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, üç mahalleye ayrı ayrı yeni muhtarlık ofisi yaptırdı.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, üç mahalleye ayrı ayrı yeni muhtarlık ofisi yaptırdı.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, il merkezinde belediye tarafından yaptırılıp mahalleliye kazandırılan muhtarlık binaları törenle hizmete girdi.
Belediye Başkanı İsmail Ok, sırasıyla Dumlupınar, Vicdaniye ve Aygören Mahallesindeki üç muhtarlık binasını ayrı ayrı ziyaret etti. 3 mahalleye kazandırılan muhtarlık ofislerinin açılış törenlerinde konuşan Başkan Ok, Balıkesir`deki mahalle muhtarlıklarının modern ve yeni yapılara kavuşmasıyla vatandaşlara daha iyi ortamda hizmet sunulmuş olacağını belirterek yeni muhtarlık binalarını kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 
Açılışı sona bırakılan Aygören Mahallesindeki muhtarlık binasının açılışında ise lokma hayrı yapıldı. 
Başkan Ok, lokma ve ayran ikramının ardından burada yeni yapılan semt parkını inceleyip, vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. 
Muhtarlarla birlikte katıldığı törenlerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Belediye Başkanı İsmail Ok, şehir merkezinde esnaflarla da selamlaşıp sohbet etti. 
Aygören Mahallesinde ilk defa resmi bir muhtarlık binasının yapıldığı, bunun için buradaki törende ayrı bir mutluluk yaşandığı kaydedildi. Yeni hizmet binalarına kavuşan mahalle muhtarları ise Başkan Ok`a katkılarından dolayı teşekkür edip, çiçek demeti sundular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli