Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHPli Başkan Ok, Kapıdağı fethetti

MHPli Başkan Ok, Kapıdağı fethetti

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, ilçemizinde yer aldığı Kapıdağ Yarımadasını belde belde, köy köy dolaşıyor

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, ilçemizinde yer aldığı Kapıdağ Yarımadası`nı belde belde, köy köy dolaşıyor
Ok: "30 Mart`tan sonraki yatırımlarımız farklılaşacak"
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, önce Erdek-Bandırma karayolunun 5. kilometresinde yer alan Düzler Mahallesine geldi. Burada tüm halkla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen Başkan Ok, Balıkesir`e 5 yıl önce Belediye Başkanı olmasını takiben ilde yaptıkları başarılı çalışmaları Büyükşehir statüsü kapsamında 30 Mart 2014`ten itibaren mahalleye dönüşecek köylerle devam etmek için hazır oldukları mesajını verdi.
Ok: "İlçelerimiz ile mahalleye dönüşen eski beldelerimiz ile köylerimize parti gözetmeksizin her yere hizmet götüreceğim"
MHP`nin Büyükşehir adayı İsmail Ok, Düzler Mahallesinden sonra, Aşağıyapıcı Köyü, Tatlısı Köyü, Karşıyaka Beldesi ile Çakıl Köyüne gitti.
Ziyaret ettiği köylerde vatandaşları tek tek dinlemesiyle dikkatleri üzerine çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı İsmail Ok`un, Balıkesir`de il sınırları içinde gidilmedik ilçe, belde ve köyleri ziyaret etmeye kararlı olduğu gözlendi.              
Karşıyaka Beldesinde halka seslenen Ok, 30 Mart 2014`ten itibaren mahalleye dönüşecek beldeler ve köylere siyasi parti farkı gözetmeksizin hizmet götürmeye kararlı olduğunu açıkladı.
MHP`liler Çakıl Köyünde
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Karşıyaka Beldesinden sonra Çakıl Köyüne geçti.
Burada Köyün Muhtarı Mustafa Geçici ile vatandaşlar tarafından konuk edilen Ok, muhtarla birlikte köyü dolaşıp eksiklikleri not etti.
MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, burada yaptığı konuşmasında, 7`den 70`e tüm vatandaşların sorunlarını dinlediğini, 30 Mart`ta yapılacak seçimlerde partisi MHP`ye, Büyükşehir Adayı olarak kendisine ve ilçelerde de MHP`li adaylara destek olunmasını istedi.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`u, belde ve köy ziyaretlerine MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, il yöneticileri, MHP Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu ile MHP Erdek İlçe Teşkilatının yöneticileri, kadın kolları ile partililer katıldı.
Ok, ada ziyaretlerini değerlendirdi
MHP büyükşehir Adayı İsmail Ok, geçtiğimiz hafta sonu Marmara ve Avşa adalarına yaptığı ada ziyaretlerini anlattı.
Başkan Ok, beraberinde MHP İl Başkanı Bayram Çılgın ve teşkilat yöneticileri olduğu halde ilçe ve belde teşkilatlarının başkan ve yöneticilerinin de kendisine eşlik ettiğini söylediği ada ziyaretlerinde, güzel adalarımızın tertemiz havası olan köylerini gezerek, vatandaşlar ile kucaklaşıp, sorunlarını dinlediklerini ifade etti.
Onların gözlerindeki samimiyet tarifinin anlatılmasının imkansız olduğuna değinen Başkan Ok, "Ülkemizin cennet köşelerinden biri olan adalarımızın sorunlarını biliyorum. Büyükşehir`de elele, gönül gönüle beraber yöneterek sorunlarını çözeceğiz. Gösterdikleri ilgiden dolayı bütün ada halkını bir kez daha muhabbet ile tekrar selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve beraberindeki partililer ziyaretin sonunda, geldikleri Tatlısu Kırtay Motel`de yemek yediler.
MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Kapıdağ  köy programı sonrası Tatlısu'da bulunan Kırtay Otel tesislerinde partilileri ile gerçekleştirdiği istişare toplantısında yemek yediler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli