Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHPli Başkan makamında saldırıya uğradı

MHPli Başkan makamında saldırıya uğradı

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok makamında saldırıya uğradı. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, kendisiyle görüşmek üzere makamına gelen iş adamı ve beraberindeki kişilerce darp edildi.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok makamında saldırıya uğradı.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, kendisiyle görüşmek üzere makamına gelen iş adamı ve beraberindeki kişilerce darp edildi.
Geçtiğimiz gün saat 14.00 sıralarında, randevu aldıkları başkanlık makamına gelen iş adamı H.Ş. ile beraberindeki üç kişi, belediye başkanı Ok`la bir süre görüştükten sonra tartışmaya başladı. Belediye binasının 1. katında bulunan başkanlık odasındaki tartışma, başkan yardımcıları odalarının bulunduğu koridorda devam etti. 
Tartışmanın büyümesi üzerine zanlıların Başkan Ok ile yanında bulunan özel güvenlik görevlilerini darp ettikleri bildirildi. Meydana gelen olay sırasında binadaki bazı camların kırıldığı, kapılara zarar verildiği öğrenildi. 
Şüpheliler, olay sonrasında belediyeden uzaklaştı. İhbar üzerine Belediye binasına gelen güvenlik güçleri, olay yerinde incelemelerde bulunup, belediye başkanı ile görgü tanıklarının bilgisine başvurdu. 
Polis, kimlikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay sırasında belediye binasındaki güvenlik kameralarının çalışmadığı belirlendi. Ok`un, Cumhuriyet Savcılığı`na vereceği ifadenin ardından kamuoyunu bilgilendireceği kaydedildi.
Polis daha sonra, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`u, makamında darp ettikleri öne sürülen 4 kişiyi gözaltına aldı. Balıkesir Emniyet Müdürü Halil Karataş, yaptığı açıklamada, belediyede meydana gelen olayın faillerinin gözaltına alındığını açıkladı. 
Bu arada makamına gelen iş adamı ve beraberindeki üç kişi tarafından darp edilen Belediye Başkanı İsmail Ok`un, Balıkesir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçerek rapor aldığı öğrenildi.
Öte yandan Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk, Özel Kalem Müdürü Naim Aladağ ve güvenlik görevlisi Mehmet Aybey`i belediye hizmet binasında darp ettiği ileri H. Ş. ile 3 adamının tutuklandığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false