Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

MHPli başkan engelsiz yaşam kafeteryası hazırladı

MHPli başkan engelsiz yaşam kafeteryası hazırladı

Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryası Balıkesirde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryası Balıkesir`de düzenlenen törenle hizmete girdi.
Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryasının açılış törenine Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri, bazı mahalle muhtarları, bazı engelli vatandaşlar ve mahalle sakinleri katıldı. 
Açılışta konuşan Başkan Ok, Balıkesir`e her gün yeni bir güzellik kattıklarını, geçen yıl 6 Eylül`de hizmete sundukları Engelsiz Yaşam Parkı`nda şimdi de kafeteryayı hizmete açmakla çok mutlu olduklarını açıkladı.
Kafeteryanın sosyal amaçlı ve kar amacı gütmeyen bir anlayışla Belediye tarafından işletileceğini ve burada 14 personelin çift vardiyalı olarak çalışacağını söyleyen Belediye Başkanı Ok, kafeteryada iki de engelli personelin hizmet vereceğini sözlerine ekledi. 
Parkın yapımında emeği geçenleri kutlayan Başkan Ok, "Balıkesir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza özel bir önem veriyoruz. Zaten bu park da bu önemin açık bir göstergesidir. Amacımız, engellilerin de engelsizler gibi toplumsal yaşamın tüm nimetlerinden yararlanabilmesidir. Parkın ve kafeteryanın başta engellilerimiz olmak üzere, tüm Balıkesir halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı