Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHPli A. Duran Bulut, Susurluklularla kucaklaştı

MHPli A. Duran Bulut, Susurluklularla kucaklaştı

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Susurluk İlçe Teşkilatı ile birlikte Susurlukta hemşerileriyle bir araya geldi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Susurluk İlçe Teşkilatı ile birlikte Susurluk`ta hemşerileriyle bir araya geldi.
MHP Susurluk İlçe Teşkilatı ile birlikte Susurluk esnafı ile bir araya gelerek hemşerilerinin sorunlarını dinleyen Bulut, esnafın sorunlarını parlamentoya taşıma sözü verdi.
Susurluk`ta hemşerileriyle ile sohbet eden Bulut, ülkenin içinde bulunduğu sorunları anlatma fırsatı buldu.
Bulut, AKP İktidarının uyguladığı hatalı politikalarla Tarım hayvancılığın bitme noktasına geldiğini Cumhuriyet tarihinde ilk kez kurbanlık hayvanların ithal edildiğini bununla kalmayıp samanın bile dışarıdan getirildiğini, hayvancılık ve tarım ile uğraşan vatandaşlarımızın girdi maliyetlerin altında ezildiğini açıkladı.
Tarım ile uğraşan çiftçilere de değinen Milletvekili Bulut, Mazot, Gübre, ilaç ve su fiyatlarının yüksek olması sebebiyle çiftçilerimizin üretim yapamadıklarının ve arazilerini boş bıraktıklarını ifade etti.
Dış Politika ile ilgili olarak bilgi veren MHP Milletvekili Bulut, komşu ülkelerimizle savaşın eşiğine gelmiş durumda olduğumuzu ve komşu ülkelerimizin hiç birisi ile iyi olmadığımızı paylaştı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli