Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

MHP´li Aydemir: ?Kendimizi sorgulayacağız?

MHP´li Aydemir: ?Kendimizi sorgulayacağız?

MHP Gönen İlçe Başkanı Erol Aydemir Çalışmasaydık, bu oyu da alamazdık.? dedi.

1 Kasım´da en fazla oy kaybeden parti olan MHP´de seçim şoku henüz atlatılamazken, Gönen´de çok çalıştıklarını en fazla bu oyu alabildiklerini söyleyen MHP Gönen İlçe Başkanı Erol Aydemir, ?Gece gündüz çalıştık, 7 bin 500 oy alabildik. Oyumuz, Türkiye ortalamasının üzerinde. Gönen´de ne CHP ne de AKP bizim kadar çalışmadı. Çalışmasaydık, bu oyu da alamazdık.? dedi.
7 Haziran´da % 21.1 olan oy oranı 1 Kasım´da % 14.5 gerileyen MHP Gönen İlçe Teşkilatından seçim değerlendirmesi geldi. Oy oranlarının, Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Aydemir, ?1 Kasım erken seçimlerinde, Gönen´de gece gündüz sahada olan tek partiydik. Ne CHP ne de AK Parti bizim kadar çalışmadı. Bu kadar yoğun bir çalışma neticesinde ancak 7 bin 500 oyumuzu tutabildik. Eğer, çok çalışmasaydık, Gönen´de bu oyu da alamazdık.? diye konuştu.
Umutsuzluğa kapılmadıklarını ifade eden Aydemir, ?Yiğit düştüğü yerden kalkar. AK partiden bize gelen emanet oylar geri gitti. 1 Kasım´dan ders alıp, kendimizi sorgulayarak 2019´a güçlü şekilde hazırlanacağız. Halkın iradesine saygılıyız, ancak biz MHP olarak kendimizi anlatamadık. Koalisyondan kaçan muhalefetmiş gibi algı oluşturuldu, vatandaş yanıltıldı? açıklamasında bulundu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu