Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP'den en genç Meclis Üyesi aday adayı

MHP

2003 doğumlu Osman Emin Güder, 31 Mart 2024’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Erdek Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

2003 doğumlu Osman Emin Güder, 31 Mart 2024’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Erdek Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

20 yaşındaki Güder, Balıkesir'de meclis üyeliği için başvuru yapan en genç aday adayı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Balıkesir Avlu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Aday Tanıtım törenine katılan Güder, “Çocukluğumdan beri gönül bağım olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden Allah’ın izniyle belediye meclis üyeliği için aday adayı oldum. Benden desteklerini esirgemeyen aileme, Erdek İlçe başkanım Ahmet Davran'a, Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanım Arif Kılıç'a ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Osman Emin Güder kimdir?

2003 Bandırma doğumlu.

İlkokul ve Ortaokulu Erdek’te, Liseyi Bandırma Bahçe Şehir Koleji’nde okudu. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nde İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi olup, çocukluğundan bu yana işyeri işletmeciliğinde bulundu. Aynı zamanda 2019 yılından itibaren Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi’nde 2 sene Ortaöğretim, 2 sene de Dergi Birim Başkanlığı görevini yürütmekte.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: ' Meclis Üyesi adayı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı