Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP’den depremde vefat edenler için lokma hayrı

MHP’den depremde vefat edenler için lokma hayrı

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, depremde hayatını kaybeden depremzedeler için lokma hayrı yaptı.

Depremden olumsuz etkilenen vatandaşlara, düzenlediği yardım kampanyası ile destek olan Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanlığı, vefat eden vatandaşları da unutmadı.
MHP Erdek İlçe Teşkilatı yönetimi tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle hayatını kaybedenler için lokma hayrı yapıldı. Hazırlanan lokma hem vatandaşlara hem de Erdek’te misafir edilen depremzedelere ikram edildi. Depremin yaşandığı günden beri depremzede vatandaşlar için seferber olduklarını belirten MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran lokma hayrı yapıp ilçedeki depremzede vatandaşları ziyaret ettiklerini belirtti.           
Depremde yaşamını yitirenler için lokma hayrı düzenlediklerini söyleyen Başkan Davran “Ülke olarak tarihin en büyük felaketini yaşadık. Felaketin ilk günün den beri depremzedeler için seferber olduk ve yardım kampanyalarına destek olduk. Bugün de acı olay nedeniyle yaşamını yitirenler anısına lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Erdekte bulunan depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek hazırlanan lokmalardan ikram ettik. Onların acılarını paylaşıp, kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah’ım bir daha böyle felaketler yaşatmasın” ifadelerini kullandı.
Haber: Tuncay Ertan
 



Anahtar Kelimeler: depremde vefat edenler lokma hayrı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı