Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP’de aday adaylığı başvuruları

MHP’de aday adaylığı başvuruları

MHP'de Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuruları başladı.

MHP'de Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuruları başladı. 

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin ve aday adaylarının çalışmaları devam ederken, belediye meclis üyesi olmak isteyen isimlerde hazırlıklarını tamamlayarak partilerine aday adaylığı başvurusunda bulunmaya başladı. 

MHP Genel Merkezi'nin 13 Kasım’da Belediye Başkan adaylığı ve Meclis üyeliği başvuru sürecinin başladığını duyurması ile Erdek'te 2 isim MHP Erdek İlçe Başkanlığı’na, Belediye Meclis Üyeliği başvurusunda bulundu. 

Başvuruları alan MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, aday adaylarına başarılar dilerken Erdek'e ve partilerine hayırlı olması temennisinde bulundu. 

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “İlçemiz Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba İlçe başkanlığımıza müracaat ederek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı için başvuruda bulundu. Aynı şekilde parti bayrağımızı Erdek Belediye meclisine taşımak isteyen İlçe Başkan Yardımcımız Orçun Kısa ilçe başkanlığımıza müracaat ederek meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu. Başvuruların partimize, Erdek'imize ve değerli dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. 

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: adaylığı başvuruları
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı