Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP, yeni hizmet binası açılışa hazır

MHP, yeni hizmet binası açılışa hazır

MHP Erdek İlçe Başkanlığına Haluk Nazlıoğlunun atanmasıyla, MHP vites büyüttü. MHP Erdek İlçe Teşkilatı yeni hizmet binasının açılışına hazırlanıyor.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı`na Haluk Nazlıoğlu`nun atanmasıyla, MHP vites büyüttü.
MHP Erdek İlçe Teşkilatı yeni hizmet binasının açılışına hazırlanıyor.
Nazlıoğlu, göreve geldiği gibi, Hükümet Caddesi üzerindeki parti binasını, Yalı Mahallesi İstiklal Caddesi`ne taşıma hazırlıklarına başlad
MHP`nin önümüzdeki yerel seçimler için var gücüyle hazırlanacağını ifade eden Nazlıoğlu, Erdek`i tercih edilebilir turizm yöresi yapabilmek için kolları sıvadıklarını belirtti.
Erdek`in en güzel ve kaliteli hizmetlere layık olduğunun unutulmaması gerektiğini işaret eden Nazlıoğlu, hizmete susamış Erdek`i her zaman ön planda tutmak öncelikli siyasetimiz olacaktır şeklinde konuştu.
Nazlıoğlu, "Bizler bunu layıkıyla yapacak bir ekibe sahibiz. Erdek severlik şuuru ve bilinciyle hareket eden ekibiz ve önceliğimiz Erdek olacaktır." dedi.
MHP Erdek İlçe Bakanlığı`nın hizmet vereceği yeni hizmet binasının açılışı hakkında bilgi veren Nazlıoğlu, Yıllardır Hükümet Caddesi güzergahında bir binanın ikinci katında bulunan partimizin hizmet binasını, Yalı Mahallesi İstiklal Caddesi`ne taşıdık. Yenileme çalışmalarımız tamamlanma aşamasına gelmiş olup, Allah kısmet ederse yeni hizmet binamızın açılışını Erdek`in Kurtuluş Bayramı`nın kutlandığı 18 Eylül Çarşamba günü saat 12:30`da gerçekleştireceğiz. Açılışımıza Balıkesir Belediye Başkanımız İsmail Ok beyefendi ile MHP Balıkesir İl ve tüm ilçelerin teşkilatları katılacak olup, tüm Erdek halkını açılışımıza davet ediyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli