Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP seçim stratejisini belirledi

MHP seçim stratejisini belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı 2014ün Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalara başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı 2014`ün Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalara başladı. Balıkesir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Bayram Çılgın,Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda 30 Mart 2014 yerel seçimleri stratejisi belirlendi.  
Yerel seçimlerde Balıkesir ve Türkiye genelinde oy sıçraması yapacaklarını iddia eden Çılgın "Milliyetçi Hareket Partisi, 2011`deki en son seçimlerde ülke genelinde yüzde 13`lük oyunun çok üzerine çıkacak. Temel amacımız görülebilir ve takdire şayan bir oy yükselmesi sağlamaktır. Şu ana kadar yaptığımız saha araştırmalarından da bunun olabileceğini görüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, 2015 yılı için iktidar alternatifi olduğunu yerel seçimlerde  gösterecektir. MHP`nin yerel seçimlerde elde edeceği başarı 2015`in iktidar kapısını aralayacak"dedi.
Teşkilatlardan 30 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimler öncesinde sandık görevlilerini belirlemeleri çağrısında bulunan Çılgın, "Teşkilatlarımızdan sandık görevlisi konusunda hassas,titiz  ve ihtimam göstermelerini bekliyoruz. Tespit edilen sandık görevlilerini eğitime alacağız. Önce illerdeki sandık görevlileri genel merkezde eğitime tutulacak, onlar da kendi illerindekilere eğitim verecekler. Eğitimlerde, olaylar, meydana gelen hadiseler karşısında sandık görevlisinin hukuki olarak ne yapması gerektiğini, yetkilerinin ne olduğunu ifade edilecek. Seçim hilelerini engelleme adına nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatılacak"dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı