Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

MHP Milletvekilinden Altınoluka köprülü kavşak talebi

MHP Milletvekilinden Altınoluka köprülü kavşak talebi

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Altınoluka köprülü kavşak yapılması önerisini meclise getirdi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Altınoluk`a köprülü kavşak yapılması önerisini meclise getirdi.
MHP Milletvekili Bulut, Altınoluk`tan geçen E-87 karayolunun yaz aylarında daha da artan araç sayısı sebebiyle trafik kazalarının sürekli yaşanması sebebi ile bölgeye köprülü kavşak yapılmasını ve bununla ilgili olarak Ulaştırma Bakanına Yazılı olarak cevaplandırılması üzerine soru önergesi verdi.
Milletvekili Bulut Altınoluk`un, Edremit ile Küçükkuyu arasında yer aldığını anlatıp, bölgede, deniz, dağ ve kaplıca turizmi yapıldığını sözlerine ekledi. 
Altınoluk`un nüfusunun, kış aylarında 15 bin olan nüfusunun, yaz aylarında 250 ile 400 bin arasında değişen nüfusa yükseldiğini, Edremit`e yaklaşık olarak 24 km mesafesi olan Altınoluk`un içinden geçen E-87 karayolunun işlek bir yol olması ve yaz aylarında artan araç sayısı sebebiyle can ve mal kayıplı birçok kazanın yaşandığını belirten Bulut, "Belirtilen kısma araçların geçeceği bir alt geçit veya üst geçitli köprü yapılması hem trafiği rahatlatacak hem de kazaların önüne geçecektir." dedi.
Milletvekili Bulut, Ulaştırma Bakanına, kazaların önüne geçilmesi için araçlar için bir alt geçit veya üst köprü yapılması konusunda bir çalışmanız olacak mıdır?  Sorusu nu yöneltti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı