Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Milletvekili Polis Haftasını kutladı

MHP Milletvekili Polis Haftasını kutladı

MHP Balıkesir Milletvekili, Toplum huzurunun, can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, göstermiş olduğu sevgi ve saygıyla çalışmalarını başarıyla sürdüren Emniyet Teşkilatımızın 168. yıldönümü hepimize kutlu olsun dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili, "Toplum huzurunun, can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, göstermiş olduğu sevgi ve saygıyla çalışmalarını başarıyla sürdüren Emniyet Teşkilatımızın 168. yıldönümü hepimize kutlu olsun" dedi.
MHP Balıkesir Milletvekili Bulut, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında, "Biz bulunduğumuz coğrafya itibariyle birçok zorluklarla mücadele etmek zorunda kalmaktayız. Son yıllarda barışı, huzuru, güvenliği sağlamanın ne kadar zor olduğunu etrafımızda olup bitenlerden daha iyi anlıyoruz. Refahımızı bozmak isteyenler ve ülkemizin bütünlüğünü hazmedemeyenlerle dur durak bilmeden mücadele eden polislerimizin, bir asrı aşkın süredir ifa ettikleri görevleri kuşkusuz ülkemiz için son derece değerlidir. Emniyet teşkilatımızın tüm mensupları ile millet olarak iftihar ediyoruz" ifadelerine yer veren Bulut, devamında şunları dile getirdi: "Milleti, devleti için canla, başla çalışan Türk polisinin ne var ki, son yıllarda ihtiyaç ve sorunlarında belirgin bir artış olduğu da ortadadır. Emniyet teşkilatımızın, daha iyi ekonomik ve sosyal şartlara sahip olmaları için gereken girişimler acilen yapılmalı, polislerimize sahip çıkılmalıdır. Unutulmamalıdır ki hepimizin emniyeti, Emniyet Teşkilatıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk`ün büyük övgüsünü alarak, her zaman bu bilinç ve anlayışla hareket ederek, görev ve sorumluluklarını kendilerine yaraşır biçimde yerine getiren tüm polis teşkilatımızın yıldönümünü tekrar en içten dileklerimle kutlar, aramızdan ayrılan emniyet mensubu arkadaşlarımıza Allah`tan rahmet, görevi başında bulunan mensuplarımızın görevlerinde başarılar diler, selam ve saygılar sunarım."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false