Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP Milletvekili Bulut en başarılı siyasetçi seçildi

MHP Milletvekili Bulut en başarılı siyasetçi seçildi

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, 2012de de başarılı siyasetçi ödülünü kazandı.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, 2012`de de başarılı siyasetçi ödülünü kazandı.
MHP Balıkesir Milletvekili Milli Eğitim, Gençlik, Spor Komisyon Üyesi Ahmet Duran Bulut, Mebus Haber Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın En`leri" ödül töreninde `Yılın Başarılı Siyasetçi` ödülüne layık görüldü.
MHP Milletvekili Bulut, Mebus Haber Dergisi`nin 10. yılında da kazandığı bu ödülle 7. defa ödülü hak etti.
Mebus Haber Dergisi, okurlarının, göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle yılın devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını ve valilerini belirledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde, 24. Dönem` de ülkemizin ve Balıkesir`in sorunlarının düzeltilmesi ile ilgili olarak 527 yazılı soru önergesi veren ve sorunları sürekli TBMM kürsüsünden dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut`un, Mebus Haber Dergisi tarafından yılın başarılı siyasetçi ödülüne layık görülmesi MHP Balıkesir Teşkilatlarında sevinçle karşılandı.
Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye`de gündem oluşturan Mebus Haber Dergisi, ülkemize hizmet edenleri 29 Kasım 2013 Cuma Günü saat: 14:00 de Ankara Holday`ınn Otel`de düzenlenecek törende ödüllerini verecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı