Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP Milletvekili 50 milyon dolarlık ihaleyi takipte

MHP Milletvekili 50 milyon dolarlık ihaleyi takipte

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Kültür ve Turizm Bakanlığının yurt dışında yapmış olduğu 50 milyon dolarlık ihaleyi meclise getirdi.

MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın yurt dışında yapmış olduğu 50 milyon dolarlık ihaleyi meclise getirdi.
MHP Milletvekili Bulut, Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın 2014 yılı içerisinde yurt dışında gerçekleştirilecek reklam faaliyetleri için açılan 50 milyon dolarlık ihaleye sadece bir ajansın katıldığı ve ihalenin Almanya`nın başkenti Berlin`de yapıldığı iddiaları ile ilgili olarak, Kültür ve Turizm Bakanı tarafından cevaplandırılmak istemiyle yazılı soru önergesi vererek konuyu TBMM gündemine taşıdı.
İhaleye başvuru yapan başka firmaların bulunup bulunmadığını Kültür Bakanına yazılı soru önergesinde soran Bulut, ihalenin Almanya`nın başkenti Berlin`de yapılma nedeninin açıklanmasını istedi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın 2014 yılı içerisinde yurt dışında gerçekleştirilecek reklam faaliyetleri için açılan 50 milyon dolarlık ihaleye sadece bir ajansın katıldığını ve ihalenin Almanya`nın başkenti Berlin`de yapıldığı ile ilgili iddiaların bulunduğunu sözlerine ekleyen Bulut, pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, medya planlama, medya satın alma, internet teknolojileri gibi konularda da bilgi sahibi olunması gerektiğini kaydetti.
Bulut, Kültür ve Turizm Bakanına şu soruları sordu: "Yurt dışında gerçekleştirilecek reklam faaliyetleri için yapılan ihaleye başvuru yapan başka firma var mıdır? İhalenin Almanya`nın başkenti Berlin`de yapılma sebebi nedir?"


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli