Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın açıklaması

MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın açıklaması

MHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, partisinin vereceği her göreve hazır olduğu mesajını verdi.

MHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, partisinin vereceği her göreve hazır olduğu mesajını verdi.
Ankara`da ziyaret ettiği MHP Genel Merkezinden, iyi intibalarla ayrıldıklarını söyleyen Çılgın, yeni kurulacak ilçe başkanlıkları için de, bizde görev istenmez, verilir. Balıkesir`de kurulacak iki yeni ilçede de atamalar olacaktır. Biz partinin verdiği her türlü göreve hazırız şeklinde konuştu.
Genel merkeze yaptıkları ziyarette partinin üst düzey yöneticileriyle görüştüklerini söyleyen Bayram Çılgın, "Büyükşehir belediye başkanı olarak İsmail Ok aday gösterildi. Genel merkezimizi Balıkesir`i yakından takip ediyor. Hatta o dönem bazı yerel basındaki tekzip edercesine Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin, genel merkezinde adayının İsmail Ok olduğunu söylemişti. Bizde hem teşekkür hem de genel kuruldan sonra göreve başlayan yeni yönetime hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye seçimlerinin stratejilerini belirlemek için Ankara`ya gittik. Çok güzel intibalarla genel merkezden ayrıldık. Buraya geldikten sonrada çalışmalara dur durak vermeden sürdürüyoruz. Her şartta arkamızda genel merkezin olduğunun mesajını aldık. Zaman zaman ilçelere gidiyoruz, oralarda çalışmalar yapıyoruz. Gördüğümüz ilgi karşısında yorgunluk bile hissetmiyoruz" dedi.
Mart 2014`ten sonra merkez ilçe başkanlıklarının kaldırılması ile ilgili görüşlerini dile getiren MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, "Bizde görev istenmez, verilir. Kurulacak iki yeni ilçede de atamalar olacaktır. Biz partinin verdiği her türlü göreve hazırız" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false