Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MHP, meclis üyesi adaylarını tanıttı

MHP, meclis üyesi adaylarını tanıttı

MHP Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu ile birlikte Belediye meclis üyesi aday listesini açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi.

MHP Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu ile birlikte Belediye meclis üyesi aday listesini açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi.
MHP Erdek İlçe Teşkilatı, Erdek Belediye Meclis Üyesi adaylarını MHP Seçim Bürosunda düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı.
MHP Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan "Bizler görevi devraldığımız 30 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Erdek halkının hizmetlerine talip olarak, sadece ilçemizin belediyesini yönetmek değil, Kapıdağ`ın tümüne hizmet etme görev bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.     
Bu çalışmalar neticesinde Kapıdağ`da yaşayan herkesin, en ücra köşede yaşayan vatandaşımızı bile kucaklayacak sadece belediye halkın meclisi olabilecek arkadaşlarımızla beraber yola çıkmış bulunuyoruz diyerek konuşmasını sürdüren Mercan, "İlçemizde yıllardır çözüm bekleyen birikmiş işlerin ve halkın beklentilerine cevap verebilecek ilçemizin daha da gelişmesini sağlayabilecek Belediye Başkan Adayımız Z. Haluk Nazlıoğlu ve ekibi ile Erdek halkının huzurunu çıkıyoruz. Allah utandırmasın" dedi.
MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Z. Haluk Nazlıoğlu`da konuşmasında Erdek`e geçmişten bugüne kadar yapılmayanların yapılacağını dile getirdi.
Nazlıoğlu "Bugün bizim meclisimizde bulunan hiçbir arkadaşımız daha önce hiçbir belediye seçimlerinde kimseye taraf veya bertaraf olmamış insanlardır. Ben bu temiz arkadaşlarımla beraber yola çıkmaktan gurur duyuyorum. Bizim tek bir ortak amacımız var oda Erdek`e hizmet etmek ve herkesi kucaklamak, bize oy veren vermeyen herkes 31 Mart sabahı rozetlerimizi çıkarıyoruz ve tüm Erdek`i kucaklıyoruz. Erdek`in özlediği bir ortamı sağlayacağız. Biz ekip arkadaşlarımızla beraber üstünde durduğumuz ve seçimi kazanırsak duracağımız ilk konu Erdek`teki işsizlik sorununu çözmek olacaktır. Basından ve araştırmacı şirketlerin verilerinden takip ettiğimiz kadarı ile nüfusa oranla işsizlik ve yoksulluk sınırlamasında ilçemiz, Türkiye`de ikinci sırada gözüküyor. Yani tabi burada eski yöneticileri de halkımız seçti bizler seçtik. Onların da kendilerine göre bir yönetim anlayışı vardı. Ancak görüyoruz ki başarısız bir yönetim sergilediler. Şu an aday olan herkes benim eskiden olduğu gibi gelecekte de arkadaşım dostum olacaktır. Bizler kişilere değil belediye yönetimine talibiz" dedi.MHP İlçe Başkanı Mercan, Belediye Meclisi Kontenjan listesinin Yusuf Başar, Özay Demirer, Meclis üyesi adaylarının ise; Sedat Önder, Erol Kelebek, Murat Çolak, Hasan Şener, Hasan Savaşan, Feryal Meriç, Bahabür Yenibakır, Kamil Akyol, Mustafa Engin Mırız, Hüseyin Dağtekin, Kıymet Simitçi, Ümit Nergiz, Süleyman Sacit Yüksek olarak belirlendiğini bildirdi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli