Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP köyleri mercek altına aldı

MHP köyleri mercek altına aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve yönetim kurulu üyeleri gönül sohbetleri projesi kapsamında ilçeye bağlı Yeni Yenice Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve yönetim kurulu üyeleri gönül sohbetleri projesi kapsamında ilçeye bağlı Yeni Yenice Köyü`nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde iktidara bir ders vermenin zamanının geldiğini dile getiren İlçe Başkanı Karani Erkul, Balıkesir ve ilçelerinde tüm belediyelere talip olduklarını, Üç hilali Balıkesir ve ilçelerinde dalgalandıracaklarını öne sürdü.
Erkul "Ülkede istikrar bozulmasın mantığı ile üç dönemdir bu ülkenin başında olan AK Parti iktidarı maalesef artık terör örgütü ile aynı masadadır. Bu ülkenin bazı kararları İmralı`dan gelen emirlerle alınmaktadır" dedi.
AK Parti hükumetinin 11 yıldır ülkenin milli değerlerine zarar verdiğini öne süren Erkul, "Diyarbakır`daki mitingde Türk bayrağı açılmaması çok acı bir olaydır. Sınır kapılarımız adeta kevgire dönmüştür her yer ateş altındadır. Çözüm süreci dediler, analar ağlamasın dediler ancak kardeş kardeşi birbirine düşürdüler. AK Parti iktidarı çözüm süreci ile dağdaki terör örgütün silahı bırakacağını söyledi ancak yapılan araştırmalar gösteriyor ki örgüt çözüm süreci ile daha güçlenmiş ve dağda koğuşlaşmaktadır" şeklinde konuştu.
AK Parti iktidarından rahatsızlık duyan vatandaşların sayısının gün geçtikçe arttığını dile getiren Erkul, çiftçi, esnaf ve emeklilerin borç batağında olduğunu, tarım, hayvancılık ve küçük esnaf bitme noktasına geldiğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı