Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP, KAÇEP Başkanlığı ile güçlenecek

MHP, KAÇEP Başkanlığı ile güçlenecek

MHP Balıkesir İl Teşkilatı bünyesinde Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı kuruldu.

MHP Balıkesir İl Teşkilatı bünyesinde Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı kuruldu. 
KAÇEM Balıkesir Başkanlığına Bedriye Kurtay atandı 
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı’nın tanıtımı yapıldı. 
MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel Türk kadınının hak ettiği yerde olması layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşamasının önemli olduğuna vurgu yaptı. 
KAÇEP Başkanı Bedriye Kurtay ise yaptığı konuşmada, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin duygu, düşünce ve fikirleri doğrultusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi. 
Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı olarak atandığını paylaşan Kurtay “Uzun yıllar boyu tasarladığım, geliştirdiğim ve yapmak istediği faaliyetler ve projeler için bana bu imkanı bunan il başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin direktifleriyle tüm kadınlarımız, çocuklarımız, engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, millet ve memleketimizle ilgili duygularını paylaşmak, sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı kurulmuş bulunmaktadır. Bizler de Balıkesir'de genel başkanımızın duygu, düşünce ve fikirleri ile çalışmalarımıza yön vereceğiz.” dedi. Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: KAÇEP Başkanlığı güçlenecek
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı