Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP İlçe Teşkilatından Sarıya tebrik ziyareti

MHP İlçe Teşkilatından Sarıya tebrik ziyareti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarıyı tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`yı tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Erdek`te 5 yıllık yerel yöneticilerinin belirlendiği 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde yeni Başkan Hüseyin Sarı ile yarış içinde olan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu, Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sarı`ya centilmenlik örneği göstererek tebrik ziyaretinde bulundu.
Dün öğleden sonra gerçekleşen tebrik ziyaretinde, MHP Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, 30 Mart`ta yapılan mahalli seçimlerde MHP Belediye Başkan Adayı olan Z.Haluk Nazlıoğlu ile MHP`nin meclis üyesi adayları hazır bulundu. 
MHP`nin Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu, belediye başkanlık yarışını büyük farkla kazanan CHP adayı Sarı`yı tebrik ederken, bundan sonraki süreçte Erdek`in çıkarlarına yapılacak her adımda belediye başkanının yanında olacaklarını söyledi. 
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ise bu nazik davranışlarından dolayı MHP teşkilatını tebrik ederken, hukuk çerçevesi içinde olan her türlü konuda beraber hareket edeceklerini belirtti.
Erdek`in turizm konusunda atılım yapması gerektiğini hatırlatan MHP`nin meclis üyesi adayları, Erdek`in artık turizm pastasından hak ettiği payı alması gerektiğini Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`ya aktardı.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı