Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MHP İlçe Başkanı Çolak yönetimini açıkladı

MHP İlçe Başkanı Çolak yönetimini açıkladı

MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, basına gönderdiği yazılı açıklamada, MHP Erdek İlçe Teşkilatının yeni yönetim kadrosunu açıkladı.

MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, basına gönderdiği yazılı açıklamada, MHP Erdek İlçe Teşkilatının yeni yönetim kadrosunu açıkladı.
MHP Erdek İlçe Başkanı Çolak, göreve atandığı 13 Eylül 2014’ten sonra, partisine geçmiş dönemlerden bugüne kadar hizmet etmiş ve gönül vermiş herkesle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduktan sonra yeni yönetim kurulu üyelerini oluşturduğunu bildirdi.
Çolak, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “MHP Genel Merkezince Balıkesir teşkilatlarının yenilenmesi ile ilgili olarak MHP Erdek İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. Temel felsefemiz partimizi yeniden şaha kaldırıp birleştirici ve bütünleştirici bir siyasi yapı oluşturmaktır. Her ne sebeple olursa olsun partiden uzaklaşmış, unutulmuş, kırgın, küskün arkadaşlarımızı tekrar teşkilata kazandırıp daha güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi meydana getirmek öncelikli amacımız ve görevimizdir. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız aşağıdaki listede isim ve görevleri mevcuttur. Balıkesir ve Erdek siyasetine yeni yönetim kurulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” 

İşte! MHP Erdek İlçe Teşkilatı başkan ve yönetimi: Murat Çolak – Başkan, Feryal Meriç – Üye, Hikmet Bilge – Üye, Hasan Şener – Üye, Hüseyin Dağtekin – Üye, Rıza Çiftlik – Üye, Haluk Ay – Üye, Hasan Yeşilduman – Üye, İsmail Dalgıç – Üye, Alpcan Kırgül – Üye, Uğur Özcan – Üye, Mehmet Genar – Üye, Ömer Güven – Üye, Mustafa Engin Mırız – Üye, Münevver Demirci – Üye, Andaç Mercan – Üye, Süleyman Sacit Yüksel – Üye, Yasemin Doğruel – Üye, Mehmet Bölükbaş – Üye, Hasan Taktanuş – Üye, Mümin Lafçı – Üye, Şaban Eroğlu – Üye, Hayri Karaorman – Üye, Mehmet Gedik – Üye, Yusuf Diker – Üye, Hüseyin Aygül – Üye, Arif Demirci – Üye.
Bilindiği gibi, MHP Erdek İlçe eski Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu ve yönetiminin istifa etmesi ile MHP Genel Merkezi tarafından MHP Erdek İlçe Başkanlığına Murat Çolak getirilmişti.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli