Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP İl Başkanı Atıcı`dan Erdek Teşkilatına ziyaret

MHP İl Başkanı Atıcı`dan Erdek Teşkilatına ziyaret

MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı MHP Erdek İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı MHP Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Kongre sürecine girilen MHP’de, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan İl Başkanı Argun Atıcı, çıktığı destek turunda MHP Erdek İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak ve il delegelerinin hazır bulunduğu ziyarette MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı yönetim olarak kendilerine 3 hedef koyduklarını partilileriyle paylaştı.
Atıcı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
"Biz İl yönetimi olarak kendimize 3 hedef belirledik. Bunların ilki Cumhurbaşkanlığı seçimleriydi. Bu seçimlerde İl Teşkilatı olarak çatı adayımız Ekmeleddin beyin arkasında durarak, Büyükşehirde AKP iktidarda olmasına rağmen 11 bin oy farkla diğer adayları geride bırakarak İlk hedefimizi gerçekleştirmiş olduk. 

İkinci hedefimiz, bu yıl gerçekleştirilecek olan milletvekilli seçimleri. Ben parti başkanı ve ülkücü adap ve terbiye ile yaşayan bir partili olarak bu seçimlerde partimizin sıçrama değil patlama yapacağına inanıyorum. Bu seçimlerde genel merkezimizce sıralamada yer alacak 8 adayımıza da il yönetimi olarak eşit uzaklıkta durarak partimizi destekleyeceğiz. İnanıyorum ki bu seçimlerde meclisteki milletvekilli sayımızı arttıracağız. Üçüncü hedefimiz ise 2019 mahalli seçimleri. Bu hedefimizde de Büyükşehirde ve bütün ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı zirveye taşımak olacaktır."
İl yönetiminin eylemsel bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Atıcı "Bizim oluşturduğumuz il yönetimi gördük ki eylemsel bir yapıya da sahip. Gerek il yönetimi gerekse il kadın kolları toplumsal nitelikteki olaylarda, gerçekleştirdiği eylem, tutum ve tepkiler ile dikkatleri çekmiş, yerel ve yaygın basında yer alarak topluma mal olmuş AKP yönetiminin yapmış olduğu tüm olaylarda geri adım attırmayı başarmıştır." diye konuştu.
Başarı için partide devamlılık olmasının gerektiğinin altını çizen MHP Balıkesir İl Başkanı Atıcı, 3 listenin yarışacağı İl Başkanlık seçimlerinde Erdek`teki delegelerden destek istedi.
Partisinin başarıyı yakalaması için devamlılığın olması gerekliliğine vurgu yapan Atıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün yeni gelen bir yönetimin oturması çok uzun bir zaman dilimi gerektirmekte. Ancak bizlerin kaybedecek zamanı yok. Çünkü önümüzde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimleri var. Bakınız, 2011 yılında aldığımız 106 binlik oy farkı 2014 seçimlerini de etkilemiştir. Alınan bu 106 binlik fark Balıkesir tarihinde en kötü sonuçtur. Biz ise il yönetimi olarak bu kötü gidişata dur dedik ve Balıkesir tarihinin en başarılı yıllarını partimize yaşatmak için kolları sıvadık. Ben, yönetimim ve şahsım adına sizlerin desteklerini bekliyorum. Sizlerin destekleri ile göreve tekrar getirilmemiz takdirde sürekli bir başarıyı yakalamak için bölgesel sistemi uygulamaya sokacağız. Bölgesel sistem içinse güçlü bir il teşkilatı ile beraberinde çalışan 20 tane ilçe teşkilatı gereklidir."
MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı’ya, İl Genel Sekreteri Ünal Biçer, yönetim kurulu üyelerinden Osman Korbay, İsmail Özbay, Mustafa Zeybek ve Hakan Mesci eşlik etti.
Erdek ziyareti sona eren heyet daha sonra MHP Bandırma İlçe Teşkilatını ziyaret etmek üzere ilçemizden ayrıldı.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli