Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Erdek'te kongreye gidiyor

MHP Erdek

MHP Erdek İlçe Başkanlığı kongresi 20 Ağustos Pazar günü yapılacak.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı kongresi 20 Ağustos Pazar günü yapılacak.  
MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, kongre öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.  
10 Aralık 2022 tarihinden buyana görevde olduğunu ifade eden Davran "Bizler göreve geldiğimizde yönetim kurulu olarak parti binamız yoktu. 1,5 aylık sürecimizi Erdek'te güzel bir mevkide merkezde giriş kat vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabileceği Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakışır bir ilçe binası kazandırdık.  
Erdek'in eski ve sorunlarını yakından takip ettiğimiz için hangi ihtiyaç sahibi vatandaşımıza dokunabilir Erdek'e ne gibi katkı sağlayabiliriz diye düşündük. İlk göreve geldiğimizde Anadolu Lisesi önünde bulunan hafriyat kamyonunun yıktığı Kırca Ali çeşmesini yeniden ilçemize kazandırdık.
Biliyorsunuz bu firma yıktığı çeşmeyi yaptırmamış, bu mahallede yaşayan vatandaşları mağdur bırakmıştı. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak imece usulü bu çeşmenin tadilatını gerçekleştirdikBilindiği gibi Ülkemize büyük bir deprem felaketi yaşadık. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım deprem bölgesine Erdek'ten ciddi yardımlar ulaştırdık. Erdek'te Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk yardım tırını çıkarmanın gururunu yaşadık. Yine vatandaşlarımız topladıkları tüm yardım malzemelerini partimize ulaştırarak bizlere sağ olsunlar destek oldular. 
Ben ve Ülkü Ocağı Başkanım deprem bölgesine giderek, oradaki depremzede vatandaşlarımıza destek olduk. Yine Erdek'te kurduğumuz Gönül Hareketi sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı başardık. Allah böyle bir acı bir daha yaşatmasın.  
Üye sayımız ve oylarımız arttı.”   
Göreve geldiklerinde 195 olan üye sayısını 850 civarına yükseldiğini dile getiren Davran "Erdek’li hemşerilerimiz bu konuda da bizleri yalnız bırakmadılar. Bizlere güvendiler, bizi sevdiler ve üye sayımız her geçen gün artıyor.Yine son yapılan seçimlerde Erdek'te oyumuzu % 100 oranında arttırdık. Erdek'te ilk defa partimizin Balıkesir Milletvekili adayı çıkardık.” dedi.  
Erdek’in turizm sektöründe de geride olduğunun altını çizen Davran "Erdek'te bayramda çok yoğun bir turizm sezonu oldu. Ancak bayram sonrası aynı yoğunluğu bulamadık. Sadece hafta sonu ağırlıklı bir turizm sezonu yaşadık. Bu sezon kırsal mahalleler biraz daha hareketliydi. Günübirlikçi tatilci buradaki esnafımıza faydası olmuyor. Tüm gelenler yanlarında bütün ihtiyaçlarını getiriyor, dönüşte çöplerini bırakıp gidiyorlar.” diye konuştu. 
Erdek sahillerinde insanların en yoğun olarak bulundukları saatlerde çöp kamyonlarının girmesinin hatalı olduğuna vurgu yapan Davran “Araç girmeyen yolda çöp kamyonu dolaşamaz. Tatilciler bu kamyonun kokusundan ve pisliğinden rahatsız olabilir. Buna daha farklı çözümler bulunabilir. Gece saat 03.00'dan sonra bu çöpler sahilden toplanabilir. İşçi yok diyorsak Erdek Belediyesi 50 işçi alıp bunların 30 tanesini masa başı işçi olarak çalıştırırsa sahada 10 adet işçi bulundurup hatır siyaseti yapıyorsak bu anlayışla hizmet üretemezsiniz. Erdek’e tüm hizmetler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışarak bu hizmetlerin ilçemize getirilmesini sağlıyor.” dedi.  
20 Ağustos Pazar günü yapılacak olan kongrede aday olacağını kaydeden Davran, tüm vatandaşları saat 10.00'da parti binasında yapılacak olan kongreye davet etti.  
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek' kongreye gidiyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı