Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Erdek'te Kılıç dönemi

MHP Erdek

MHP Erdek İlçe Teşkilatında, bayrak değişimi yaşandı.

MHP Erdek İlçe Başkanlık görevinden istifa eden Ahmet Davran’ın yerine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanı Arif Kılıç getirildi.

MHP Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç, şahsına tevdi edilen MHP İlçe Başkanlığı gibi onurlu ve kutsal görevi büyük bir sorumluluk duygusuyla yürüteceğini açıkladı.

MHP Erdek İlçe Teşkilatının yeni başkanı Arif Kılıç sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamada, görevi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çaba harcayacağı sözünü verdi.

MHP Erdek İlçe Teşkilatı’nın Erdek’te kurulduğu günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için ter dökerek hizmet eden tüm Başkan ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Kılıç, MHP’yi en iyi noktaya getirmek için ekibiyle birlikte var güçleriyle çalışacaklarından ülkücü camiadan kendilerine güvenmelerini istedi.

MHP Erdek İlçe Teşkilatı’nda bir bayrak değişiminin yaşandığını dile getiren Kılıç “Kutsal ve onurlu davamıza yönelik sorumluluğumuz doğrultusunda Erdek'te yeni bir ışık yakmak için görevimizi yürüteceğiz. Erdek'te Milliyetçi Hareket Partisi’ni en iyi noktaya getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Bilindiği gibi Erdek’te 8 yıldır aktif olmayan Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Arif Kılıç'ın yönetiminde yeniden açılmış son 3 yıldan bu yana aktif olarak başkanlık görevini yürütüyordu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler hakkında da konuşan MHP Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı ortaklarından biridir. Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Tüm Teşkilatımız ile birlikte bu süreci en başarılı süreçte götüreceğiz. Bizlere güvenin Cumhur İttifakı Erdek'te seçimi kazanacaktır" dedi.

Kılıç'ın yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Hatice İbiş, Semih Sert, Haluk Nazlıoğlu, İsmail Dalgıç, Alpcan Kırgül, İbrahim Kulalı, Serdar Tosun, Eray Kaplan, Barış Kapucu, Ramizcan Turhan, Saim İbiş, Halit Can, Sinan Deniz, Necmi Pekmezci, Ahmethan Ergüvan, Oğuz Orhan, Zübeyde Sarıgöl, Sercan Baycan, Ali İbrikçi, Tolgay Tümer, Fatih Dursun, Can Eren, Melih Onan, Mustafa Kocabıyık, Hüseyin Özgen, Samet Aygül, Halim Kalaman, Özhan Erden, Fehmi Öner, Evren Elma. 

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek' Kılıç dönemi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı