Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHP Erdek seçim bürosu açtı

MHP Erdek seçim bürosu açtı

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarında kullanmak üzere seçim bürosu açarak hizmete soktu.

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarında kullanmak üzere seçim bürosu açarak hizmete soktu.
MHP`nin Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu, hızlı girdiği seçim çalışmalarını ilçe merkezi, beldeler ve köylerde ilk turu tamamlaması ardından seçim bürosu açtı.
MHP Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu iskele meydanı karşısında Cottonland adı altında faaliyet göztesen kendi mağazasını seçim bürosu yaptı.
Nazlığolu, İskele Meydanı karşısındaki Cottonland mağazasından sonra Erdek girişinde bulunan Migros mağazası yanındaki işyerini de seçim bürosuna çevirdiğini söyledi.
MHP Erdek İlçe Başkanlığı`ndan yapılan açıklamada Erdek`te seçimleri yürüteceği seçim büroları için ayrıca açılış programları düzenleyeceği bildirildi.                         
MHP`nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok`un Marmara programı içinde yer alacak açılış programı ile hizmete girecek yeni MHP Erdek seçim büroları, kadın komisyonu tarafından yönetilecek.
Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu hazırlanan görsel ve yazılı seçim bildirileri ile etkin bir çalışma yapmak istediklerini bu anlamda Erdek`in dört bir köşesinde seçim büroları ile halka daha yakın olmayı hedeflediklerini vurguladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli