Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MHP Erdek Kadın Kolları Başkanlığına Zurnacı atandı

MHP Erdek Kadın Kolları Başkanlığına Zurnacı atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Zurnacı getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Zurnacı getirildi.
MHP Erdek İlçe Teşkilatı binasının 2. katında gerçekleşen rozet takma töreninde, Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Hatice Zurnacı yönetim kurulunu oluşturduklarını açıkladı.
MHP Erdek İlçe Kadın Kolları olarak büyüyerek ve gelişerek her zaman doğrunun yanında, haksızlığın karşısında olacaklarını belirten Zurnacı “İlçemizde MHP Kadın Kollarına katılım hızla devam etmektedir. Şu an 123 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. Biz MHP Kadın Kolları yönetimi olarak partimizi her platformda temsil edeceğiz. Bütün faaliyetlere katılacağız ve devamlı aktif olarak çalışacağız. Bu çalışma sadece seçim zamanları değil sürekli olacak. 14 Şubat’ta gerçekleşecek olan Erdek Körfezi Dayanışma Platformunun düzenlediği “El ele Sevgi Zincirine” faaliyetine de katılacağımızı buradan açıklıyorum.” dedi. 

MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak’ta, yapmış olduğu açıklamada, “Bundan sonraki süreçte Türk kadınlarının daha aktif rol alması sosyal ekonomi bakımından kadınlarımızın bilgilendirilmesinde başkanımıza parti olarak her zaman destek olacağız. Kadın kollarımızla birlikte hareket ederek faaliyetlerimizi paylaşacağız.” diye konuştu.
Başkanlığa Hatice Zurnacı’nın atandığı MHP Erdek İlçe Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı: Dürnev Çakır Özer, Başkan Yardımcısı: Neşe Karakaş, Sekreter: Melek Demir, Muhasip: Zeynep Taktanus.
Haber: Taygun Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli