Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP Edremit kongreye gitti

MHP Edremit kongreye gitti

MHP Edremit İlçe Başkanlığı kongresi 4 Ocak 2015 Pazar günü yapıldı.

MHP Edremit İlçe Başkanlığı kongresi 4 Ocak 2015 Pazar günü yapıldı.
Kongrede tek liste olarak girilen seçimde Mehmet Emin Karabulut MHP Edremit İlçe Başkanlığı’na seçildi.
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut tarafından açılış konuşmasının yapıldığı kongrede, Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, Edremit Belediyesi eski Başkanı Tuncay Kılıç, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Balıkesir MHP İl Başkanı Nuri Argun Atıcı kongrede hazır bulunan partililerine seslendiler.
Konuşmaların ardından tüzük gereği ilçe teşkilatın faaliyet ve mali raporları okunarak, tek liste halinde seçime gidildi.
İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Emin Karabulut yaptığı teşekkür konuşmasında, Edremit`te özlenen MHP`yi yeniden oluşturmaya geldiklerini açıkladı.
Karabulut konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mensubiyetinden onur duyduğum partimin küskünlüklerin barışa, hüzünlerin mutluluğa, ayrılığın birliğe ve liderimizin gösterdiği 2023 lider ülke Türkiye sevdası için ben ve arkadaşlarım bu ulvi göreve talip olduk. Amacımız her şeyden önce partimizi Edremit`te hak ettiği başarılara kavuşturmak ve tecrübeli yönetici arkadaşlarımla birlikte partimizin genç neslini 2023 lider ülke hedeflerine hazırlamaktır. Ülkemizin milli kimliğinin tehdit edildiği, adaletin unutulduğu ve toplum içi huzurun kalmadığı ülkemizde ülkücülere yeniden tarihi görevler yüklendiği bu günlerde vazife şuuru içerisinde olan bir kadroyla bu göreve talip olduk. Bugün yanımızda olan ve olamayan bütün ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.”



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı