Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP Balıkesirde Görev Değişimi

MHP Balıkesirde Görev Değişimi

Balıkesir Belediye Başkanı MHPli İsmail Ok ve bazı ilçe örgütleriyle uyumlu çalışmadığı gerekçesiyle Genel Merkez tarafından görevden alındığı ileri sürülen

Balıkesir Belediye Başkanı MHP`li İsmail Ok ve bazı ilçe örgütleriyle uyumlu çalışmadığı gerekçesiyle Genel Merkez tarafından görevden alındığı ileri sürülen MHP İl Başkanı Mehmet Duran`ın yerine, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın atandı. Bayram Çılgın, ilçe başkanları ve kalabalık partili grup eşliğinde parti binasına gelerek görevi Mehmet Duran`dan devraldı.
MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran`ın Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından, yeni İl Başkanı Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın oldu. İlçe başkanları ve partililer eşliğinde bugün parti binasına gelen Bayram Çılgın, görevi Mehmet Duran`dan aldı. Çılgın, "Genel Merkezimiz, yedek üyelerle 64 kişilik yönetim kurulumuza görev verdi. Partimizi 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerle 2015 yılında yapılacak genel seçimlere bu ekip taşıyacak. MHP`nin Balıkesir`deki seçimlerde en iyi yere gelmesi için gayret edeceğiz. Mehmet Duran başkanımızla 4-5 yıl birlikte çalıştık. Partimize ve Balıkesir`e verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu arada Merkez İlçe Başkanlığı görevine yönetim kurulu üyelerinin arasından bir başkan seçilecek ve arkadaşlarımız görevlerine devam edecek. Balıkesir Büyükşehir olacağı için Karesi ve Altıeylül ilçeleri kurulacak. Aldığımız bilgiler doğrultusunda büyük olasılıkla 10 güne kadar merkez ilçenin feshi düşünülüyor. Kaymakamlıklar kurulduğunda iki ilçe başkanlığımız daha olacak" dedi.
Eski başkan Duran ise, "Bugüne kadar MHP`nin Balıkesir`de en iyi yere gelmesi için mücadele ettim. Bundan sonra da arkadaşlarıma destek vereceğim" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli