Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MHP Adayı Nazlıoğlu, Erdeke Yeni Bir Siyaset Anlayışı Getireceğim

MHP Adayı Nazlıoğlu, Erdeke Yeni Bir Siyaset Anlayışı Getireceğim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada sert konuştu: Erdeki batırıp, bugünlere getirenler, halktan yine oy bekliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada sert konuştu: "Erdek`i batırıp, bugünlere getirenler, halktan yine oy bekliyor."
Sağduyu sahibi herkesi, denenmiş, eski kişilere değil, MHP`ye oy vermeye çağıran Nazlıoğlu, şunları söyledi:
"Erdekliler, yıllardan beri kavga siyaseti yapan bu kişileri, önümüzdeki yerel seçimlerde sandığa gömeceklerdir. İddia ediyorum, bu seçimde AKP ve CHP adaylarına verilen toplam oylardan daha çok oy alacağım.
Çünkü Erdekli vatandaşlar, artık bu gerilim siyasetinden usandı. Erdek`e, yıllardır yapılan en küçük bir hizmet yok. İlçemize, hiç olmazsa bir su fabrikası kurarak, gençlere iş imkanı bile sağlayamayanlar, yine oy peşinde. İşte bir yıllığına kiraya verilen çay bahçeleri. Çay bahçelerini kiralayanlar da, belediye de zarar ediyor. Hiçbir yıllığına çay bahçesi verilir mi? İşte Marmarabirlik. Zeytin üreticisini sömürmekten başka ne yapıyor? İşte ilçe turizminin yıllardır gerilemesi ortada. Erdek, her geçen gün daha kötüye gidiyor."
Erdek halkının artık gerçekleri görerek, MHP ve kendisine büyük teveccüh gösterdiğini öne süren Haluk Nazlıoğlu, "Yerel seçimi kazanarak, Erdek`in aydınlık geleceğinin yolunu açacağız" diye konuştu.           Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli