Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MHP 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Ok Bandırma'da

MHP 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Ok Bandırma

MHP Balıkesir milletvekili 1. sıra adayı İsmail Ok Bandırma'ya geldi.

MHP Balıkesir milletvekili 1. sıra adayı İsmail Ok Bandırma'ya geldi.
Ok, MHP Bandırma İlçe Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında Bandırma halkıyla, 2014 seçimlerinden daha fazla güçlenerek MHP oy oranını katlamış şekilde burada inşallah birinci parti olacaktır.'' dedi.
Tıpkı 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde olduğu gibi. Allah'ın izniyle önce Bandırma'da sonra Balıkesir'de ve Türkiye'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin birinci parti olacağını belirten Ok, Bugün bu heyecanı bu şevki bu aşkı bütün teşkilat yöneticilerimizde ve arkadaşlarımızda görüyorum. Bu topraklarda yaşayan insanlar sıradan insanlar değil. Burası Kuvayi Milliye kahramanlarının yetiştiği kutsal topraklar. Dolayısıyla aynı ruhu aynı heyecanı aynı şevki taşıdığımız Bandırma halkıyla, 2014 seçimlerinden daha fazla güçlenerek Milliyetçi Hareket partisi oy oranını katlamış şekilde burada inşallah birinci parti olacaktır. Buna inancım tam. Bandırma sanayisiyle, ticaretiyle, tarım ve hayvancılığıyla, en önemlisi de Bandırma deyince akla gelen Bandırmaspor var. İnşallah Bandırmaspor bundan böyle geçmişte olduğu o şanlı günlerine tekrar dönmüş durumda daha da yukarılara çıkacaktır. Bandırma, bir çok ilden daha fazla il olmayı hak eden ama maalesef siyasi oyunlarla bugüne kadar hep engellendi. Ama bizler bu kayıpları Milliyetçi Hareket iktidarında Bandırma'yı ve bu ülkeyi karşılıksız seven kadrolarla bu gecikmiş olan hak ihlallerini fazlasıyla iade edeceğiz. Bunu da birlikte başaracağız.” dedi.
Parti binasındaki basın açıklamasının ardından İsmail Ok ve beraberindekiler ilçede esnaf, sendika ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli