Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHP Milletvekili İsmail Ok terörü lanetledi

MHP Milletvekili İsmail Ok terörü lanetledi

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İstanbul da bir gece kulübüne düzenlenen saldırının ardından basın açıklamasında bulundu.

Ok, ?Türk Milleti ve Devletine düşman olan hainlerin ortak amacı birlik ve beraberliğimizi bozmaktır. Alçakça kurgulanan hain planın Milletçe farkındayız? dedi.
Ok, açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Dış mihraklar ve onların içerideki işbirlikçi maşalarının ülkemizi hedef alan ve huzurumuzu bozmaya yönelik sinsi planları, maalesef kanlı terör saldırısı ile kirli yüzünü bir kez daha göstermiştir. 2017´nin daha ilk dakikalarında İstanbul´da gerçekleştirilen kanlı terör saldırısını yapan alçakları lanetliyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet gazilerimize acil şifalar, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletçe başımız sağolsun. Türk Milleti ve Devletine düşman olan hainlerin ortak amacı, birlik ve beraberliğimizi bozmaktır. Alçakça kurgulanan hain planın Milletçe farkındayız. Büyük Türk Milleti olarak;
Siyasi görüşümüz, inancımız, mezhep ve meşrebimiz ne olursa olsun birbirimize kenetlenmemizin önemi bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Ülke ve millet olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz zor bir dönemdeyiz. Şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu kutsal topraklarda; Büyük bedeller ödeyen Kahraman Türk Milletin evlatları olarak bugüne kadar hiçbir saldırıya, zulüm ve şiddete boyun eğmedik bundan sonrada eğmeyeceğiz. Necip Türk Milleti; Bedeli ne olursa olsun ülkemize kasteden iç ve dış düşmanların oyunlarını birlik ve beraberlik içerisinde bozacaktır. Atatürk´ümüzün şu veciz sözlerini bütün dünyaya bir kez daha hatırlatıyoruz. T.C. DEVLETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR. Ne Mutlu Türk´üm diyene.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli