Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP ilçe eski Başkanı Yüksek, suçlamalara cevap verdi

MHP ilçe eski Başkanı Yüksek, suçlamalara cevap verdi

Geçtiğimiz yıl Mayıs-Temmuz aylarında kısa bir süre MHP Erdek İlçe Başkanlık görevini üstlenen Süleyman Sacit Yüksek, sosyal medya aracılığı ile hakkında yapılan suçlamalara cevap verdi.

Sosyal Medyada kendisi hakkında yazılan yazıların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Yüksek, gazetemize gönderdiği yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sosyal Medyada şahsım için yapılan yorumları büyük bir üzüntü ile okudum. Partimiz kapatılırken tüm dosyaları MHP Bandırma İlçe Başkanlığı´nda görevli Mustafa Rastikçi´ye kendim tutanakla birlikte teslim ettim. Zamanın ve şimdiki MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par´ı da telefonla arayıp, evrakları teslim ettiğimi bildirdim. MHP Erdek İlçe Teşkilatına atanacak kişi ya da ilgili birini gönderin parti binasını teslim edeceğimi söyledim. Kendisi bana Erdek´e atama olmayacağını koltuğun boş kalacağını söyledi.

O zamanki MHP Erdek İlçe Teşkilatı binasının boya badana işlerinin yapılması için boyacıyı bugünün MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı´nın gönderdiği doğrudur. Kendisine bedeli sorulduğunda bizden bir ücret talep etmemiştir. Madem işler buraya geldi boya ve bana masraflarını Bağcı´nın şahsıma olan borcuna sayıyorum. MHP´de toplu istifa olayına gelince. Erdek İlçe Seçim Kurulu´na gidip Erdek MHP´den kaç kişinin istifa ettiği öğrenilebilir. Ayrıca şahsımı suçlayıcı ithamlarda bulunan Gökhan Yıldırım denilen şahsı uzun bir dönem yönetimde bulunmama rağmen parti binasında hiç görmedim. Benim ilçe Başkanlığım dönemimde bir kaç sefer görüştük, maddi ve manevi hiç bir desteği olmamıştır. Hatta parti üyesi bile değildir. Bunu benden önceki MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak´a maddi ve manevi destek yapıp yapmadığını bilmiyorum kendisine sorabilirsiniz. Son olarak şunlarıda belirtmek isterim. İnsanları zan altında göstenlerin kendi vicdanlarındaki zanlarını biraz düşünmelerini tavsiye ederim. MHP ile hiç bir yasal bağı olmayan ve hiç bir ekonomik ve sosyal katkı sağlamayan bu insanların denetçi kimliğini ve yetkisini kimlerden aldıklarına o yetkiyi verenlere dönsün şöyle bir baksın isterim. Oysa ki MHP´ye hizmeti geçenlere şükran duyulması gerekirken böyle basit ve aslı astarı olmayan asparagas bilgilerle ne yapılmak istenmektedir. Herkes aynayı kendisine tutarsa bazı gerçekleri daha iyi görür. Bu tip basitlikler MHP´ye katkıdan ziyade zarar verecektir. Tanrı Türk´ü Korusun Kamuoyuna Saygıyla duyurulur"
Haber : Mehmet Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli