Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP İl Başkanlığı yeni binası dualarla açıldı

MHP İl Başkanlığı yeni binası dualarla açıldı

MHP Balıkesir İl Teşkilatı tarafından satın alınarak içindeki gerekli düzenlemeler yapılan MHP İl Başkanlığı olarak kullanılacak bina törenle hizmete girdi.

MHP Balıkesir İl Teşkilatı tarafından satın alınarak içindeki gerekli düzenlemeler yapılan MHP İl Başkanlığı olarak kullanılacak bina törenle hizmete girdi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman´ın da katıldığı açılışta dualar edilerek kurban kesildi.
Cumhur ittifakı bileşenlerinden MHP Balıkesir İl Başkanlığı binası mehteran bölüğü, dualar ve tekbirlerle açıldı.
MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel´in ev sahipliğindeki açılış törenine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman´ın yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı AK Parti milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Açılış töreninde selamlama konuşması yapan MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, parti binasının alınmasında ve tefrişatında emeği geçenlere teşekkür etti.
Yüksel konuşmasında, ?Uzun zamandır hayalini kurduğumuz partimize ait hizmet binamızın açılışını yapmak için bugün hep birlikteyiz. Partimizin 51. yılında Türkiye´nin mülkiyeti partimize ait partimizin il başkanlığı binasını hizmete sunmanın haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel eserde emeği geçen, katkısı olan başta dava arkadaşlarımız olmak üzere bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Balıkesir´e ve Milliyetçi Hareket Partisi´ne yeni binamızın hayırlı olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Ne Mutlu Türk´üm Diyene? diye konuştu.
İl Başkanı Yüksel´in konuşmasının ardından kurban kesimi gerçekleştirilerek yeni hizmet binasının kurdelesi kesildi.
Kurdele kesiminin ardından pandemi kuralları çerçevesinde MHP İl Başkanlığı binası sınırlı sayıda ziyaretçiyle gezildi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yeni parti binasının partiye hayırlı olması temennisinde bulunduğu ziyarette, Balıkesir´den övgüyle söz etti.
Balıkesir´in özellikle milli mücadele tarihimizde çok özel ve anlamlı yeri olan vilayetlerimizin başında geldiğini hatırlatan Büyükataman, ?Özellikle Ege´de bilindiği üzere 16 Mayıs 1919 tarihinde ilk Kuvayi Milliye´nin kurulduğu şehirdir Balıkesir. Balıkesir yine İstiklal Marşımızın yazarı merhum Akif´in teveccühüne, övgüsüne mazhar olmuş, uğruna gerçekten içinden gelerek şiir yazılmış şehirlerimizden bir tanesidir.? dedi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman´ın konuşmasının ardından İl Başkanlığı binasının alınmasında ve tefrişatında emeği geçen İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel´e Türk Bayrağı ve MHP Bayrağı hediye etti.
Büyükataman, emekleri geçen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´ya, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan´a, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sagay ve işadamı Hüseyin Baş´a da teşekkür plaketi takdim etti.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı