Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP Genel Başkanlığı´na talip Koray Aydın Balıkesir´de

MHP Genel Başkanlığı´na talip Koray Aydın Balıkesir´de

MHP Erdek İlçe Teşkilatı değişimden yana

MHP Erdek İlçe Teşkilatı değişimden yana
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Balıkesir´de partisinin teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak ve yönetim kurulu üyeleri de Koray Aydın´ın Balıkesir´e yaptığı ziyarette Aydın´a destek ziyaretinde bulunmak üzere Balıkesir´e gittiler.
Olağanüstü kongreyi kaçınılmaz olarak değerlendirdiğini bir kez daha yineleyen Aydın, önemli mesajlar verdi. 

Yemek programının ardından partililere hitaben bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, mevcut iktidar partisine oy veren kesimin gidişattan memnun olmadığını ileri sürdü.
Yapılan son seçimde iktidar partisine sıkılarak, üzülerek oy verenlerin olduğunu vurgulayan Aydın, ?Alternatifsiz kaldım diyerek oy verenler var. Peki böyle bir tablo karşısında muhalefet partileri olarak hala başarısız oluyor ve partimizi iktidara taşıyacak gelecek vizyonunu bulamıyorsak bunun sorgulanma-sından, irdelenmesinden daha doğal ne olabilir?? dedi.
?Esas olan eğer bu sorgulama ve irdeleme yapılmaz ise bir gariplik vardır? şeklinde konuşan Aydın, devamında şunları kaydetti:
?Seçimden sonra ortaya çıkan yeni Türkiye siyasi tablosuna göre şu anda bulundukları yeri ve konumu kabullenemeyen MHP gönüllüleri, MHP´nin yeniden yapılanması ve bu yönde adım atma iradesini ortaya koyarak bir olağan üstü kongre talebinde bulundular. Bunu sadece parti delegelerinin bir iradesi olarak görüp değerlendirmek yanlışlığına düşmemek lazım. Aslında delegelerin bu iradesini besleyen, güçlendiren, kuvvetlendiren ve hatta takviye eden bu partiye gönül vermiş, bu davanın cefasını çekmiş milyonlarca ülkücünün iradelerinin delegeye yansıması olarak değerlendirmek daha doğru olur, yani buna bir dip dalga denilebilir. İşte bu iradeyi ortaya koyan ve harekete geçilmesini sağlayan o milyonlara da bir teşekkür borcumuz var ve tarihe altın harflerle geçeceklerdir.? diye konuştu.
Türkiye´nin siyasi tablosuna göre şu anda bulundukları yeri ve konumu kabullenemeyen MHP gönüllüleri için olağanüstü kongrenin kaçınılmaz olduğunu belirten MHP Trabzon eski Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Aydın, "Bu bir demokratik taleptir, kanunla çizilmiş sınırları vardır, bu kabul edilemez bir konu değildir ve kişi iradesine de bağlı değildir." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı