Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHP 2. sıra adayı hemşerileriyle buluştu

MHP 2. sıra adayı hemşerileriyle buluştu

Manyas kırsal mahallelerinden Tepecik nüfusuna kayıtlı Kafkas kökenli MHP Balıkesir Milletvekili adayı Fevzi Erkut Aslanoğlu, ziyaret ettiği Manyas´ta hemşerileri ile bir araya geldi.

Aslanoğlu´nun milletvekili adaylığını değerlendiren Manyas halkı, ilçemizden bir milletvekilinin Ankara´da olmasının kendilerini onurlandıracağını belirterek "Seçimlerde partili ve partisiz herkes vekilimizin arkasında olacaktır. Aslanoğlu bizim evladımız bizim kardeşimiz ve bizim oğlumuz. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyoruz ve yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz." diye konuştular.
Milletvekili adayı Aslanoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Ülkemizin zor günler geçirdiği bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman siyasi kaygıları bir kenara bırakarak, vatanımız için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Beka sorunun devam ettiği günümüzde Cumhur ittifakı olarak tehditleri bertaraf etmeye çalışıyoruz. Ülkemizin sorunlarının daha iyi ifade edilebilmesi için MHP´nin mecliste daha güçlü olması gerekmektedir. Bu nedenle MHP olarak Cumhurbaşkanı seçimlerinde Erdoğan´ı destekliyor, Milletvekili seçimlerinde MHP´sine oylarınızı bekliyoruz. Balıkesir ve ilçelerinin sorunlarını biliyorum bu sorunların kısa zamanda çözüme ulaşması için bunların takipçisi olacağım kapım ve gönlüm herkese açık olacaktır."

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli