Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MHK değişti, Balıkesir İHK düştü

MHK değişti, Balıkesir İHK düştü

Türkiye Futbol Fede-rasyonu´nun (TFF), Merkez Hakem Kurulu´nun (MHK) başına Yusuf Namoğlu´nun başkanlığında yeni üyeler atamasının ardından, tüm illerdeki Futbol Hakem Kurulları´nın görevleri de otomatikman sona erdi.

Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Altıner, konuyu değerlendirirken, ?Böylece bizim de görev süremiz sona erdi. Ancak, idarelerde devamlılık esası bulunması doğrultusunda, yeni kurul atanana dek görevimizi sürdüreceğiz. Tabii, ne olacağı belli değil. Bakarsınız, yeni MHK yeniden bizimle çalışmak ister veya başka arkadaşları görevlendirir, onu bilemem? dedi. Hiçbir karşılık beklemeden Balıkesir hakemliğini daha iyi yerlere getirmek amacıyla çaba harcadıklarını vurgulayan Altıner, ?Bu konuda da önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. Bu sezon 11 kardeşimizi daha klasman hakemliğine yükselttik? diye konuştu.
Bu arada, 44 olan Süper Lig hakem sayısının 22´ye inmesiyle birlikte bu klasmandan düşen Balıkesir bölgesi hakemi İlker Meral´in, ?Tahkim Kurulu?na başvuruda bulunarak karara itiraz ettiği öğrenildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: değişti Balıkesir düştü
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli