Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Meydan düzenlemesi başlayacak

Meydan düzenlemesi başlayacak

Plevne Mahallesine nefes aldıracak olan Plevne Meydan düzenlemesi için geri sayım başladı.

Plevne Mahallesine nefes aldıracak olan Plevne Meydan düzenlemesi için geri sayım başladı. eski caminin yıkımı tamamlanırken, kahvenin yıkımı için çalışma başlatıldığını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Plevne Camimize ve Plevne Mahallemize yakışan, çok şık ve estetik bir meydan yapacağız. Plevne Meydan düzenlemesine birkaç hafta içerisinde başlanacak" dedi.
Plevne Mahallesine rahat nefes aldıracak olan meydan düzenlemesi için çalışmalar hız kazandı. Plevne Caminin ibadete açılmasının ardından, eski caminin yıkımı gerçekleşti. Plevne Meydan düzenlemesinin yapılacağı alanda şu anda kahvenin kaldığını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Kahvenin boşaltıp, yıkımının gerçekleşmesi için çalışmaları başlattık. En kısa zamanda kahveyi de yıkacağız" derken, yaz dönemi bitmeden meydan düzenlemesini yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Plevne Camisi ile Meydanın bir bütün olacağına da işaret eden Başkan Yakar, "Şehirler, meydanlarıyla anılır. Plevne Mahalle halkımızın dinlenebileceği, mahalleye rahatlık katacak olan Plevne Meydanı çok şık ve estetik olacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli