Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Mevlanayı Sevenlerden yoksullara iaşe desteği

Mevlanayı Sevenlerden yoksullara iaşe desteği

Erdek Mevlanayı Sevenler Derneği, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları bu Ramazanda da yalnız bırakmadı.

Erdek Mevlanayı Sevenler Derneği, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları bu Ramazan`da da yalnız bırakmadı.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla hazırlanan toplam 350 adet iaşe paketi, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı içinde dağıtımına başlandı. 
İhtiyaç sahibi ailelerin oturdukları evlere kadar bırakılan iaşeler kolaylıkla ve herhangi bir kargaşa görüntüsüne mahal vermeden dağıtılması görevlilerin işini kolaylaştırıyor.
Erdek Mevlanayı Sevenler Derneği Başkanı Muzaffer Kurban, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını ifade ederek, "Öncelikle tüm Erdek`li hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik edip, Cenab-ı Allah`tan nice Ramazanlara ulaşmalarını temenni ediyorum. Bu ay Cenab-ı Hak`ka karşı kulluk vazifelerimizi yerine getirme, açlık ile terbiye ayı, nefsi terbiye etme ayı, bir taraftan da fakirleri düşünme, onları görme gözetme ayıdır. Bunun yanı sıra Erdek Mevlanayı Sevenler Derneği olarak fakirlerimizi düşünüp onların sofrasına birazcık da olsa katkıda bulunmak istedik. İhtiyaç sahibi ailelerimizin Ramazan ayında sofralarında daha farklı gıdalar olsun diye iaşe paketleri dağıtmaya devam ediyoruz. Bütün bunları yaparken de bir nezaket içinde yapmaya özen gösteriyoruz."  dedi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı